Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 267 / 19 / 0
Wielkie przeprosiny za pomyłkę jakieś 5 lat wstecz może jeszcze wcześniej dwójek nie było w zwykłej formie xanaxu bo sam szukałem innych od SR. Widocznie zrefrektowali się i prawilnie wprowadzili.
  • 1041 / 4 / 0
Jeszcze tylko trójeczek brakuje normalnych. :diabolic:

Jest jakiś jeszcze generyk w dawce 2mg? Większość zdaje sie jest od 0.25 do 1.
  • 211 / 4 / 0
Od początku roku do kwietnia jadłem masowe ilości klonów i xanaxu tj. Ok 10mg xanaxu i możliwe że więcej klonów. Do czasu aż odpadlem i byłem w śpiączce 4dni bez kilku godzin. Czy moja tolerancja aktualnie pozwoli mi na działanie przy dawce nie większej niż 5mg xanaxu? W dniu kiedy zabrało mnie pogotowie miałem w Sobie ilość klonów odpowiadającą 6 paczek 2mg. Nie wliczając do tego alpry. Ew co innego bym mógł sępić od rodzinnego.

scalono

Up.

Wzięty 1mg I jest nastrój. Więc nie jest źle.. Miała być jeszcze Olanzapina, która na mnie działa efektywnie, ale mój doktorek zapomniał na zniżkę, a 8 a 98 to różnica xD. Sam Xanax 200zl

Prosze o sklejanie tematu, bo nie mogłem edytować.

Pozdrawiam forumowicz ja.
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 30 / 0
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 574 / 10 / 0
2mg-4mg dziennie jednorazowo przed praca na raz to duzo? poza tym nie biore wiecej tylko ta dawka przed praca i tak co 24h mozna powiedziec. bede chcial z tego zejsc powoli bo pamiec mam amnezyjna po tym co mi przeszkadza. wole juz przymulacze hydroxyzyne czy cos chce sie spac ale jest sie takim uspokojonym i przymulonym wszystko ale pamiec jest ok
  • 293 / 41 / 0
fakt, że taka dawka zamiast cię zmulić daje tobie "kopa" umożliwiającego cały dzień pracy to IMO znak ostrzegawczy :finger:
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
No, dosyć sporo. Zwłaszcza, że powtarza się to codziennie, a tolerka nie odpuszcza nikomu. Niektórzy taką ilość to by na 3 dawki nasenne mogli rozłożyć %-D. No i sam zauważasz niemiłe uboki, jak np. dziury w pamięci. Ja bym zwolnił trochę przerzucając się na bardziej doraźne stosowanie, ale przechodziłem przez to i wiem, że łatwiej powiedzieć, niż zrobić :-D.
  • 1344 / 145 / 8
alpra świetnie działa brana równolegle z fluoxetyną. polecam.
1mg alpragenu i złe myśli odchodzą, czuje się dobrze, wyluzowany, śmiały, trochę takie yolo i jebać wszystko ale przynajmniej czuje się normalnie :cool:
piepszony szatan ciągnie za rękę.
już redukowałem dawki 0.5mg co 2 dni i znów zacząłem min 1mg dziennie.
cholera %-D
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 167 / 1 / 0
ile mg alpry potrzeba w połączeniu z alkoholem żeby przedawkować? pytanie czysto teoretyczne oczywiście
I know I dreamed you a sin and a lie
I have my freedom but I don't have much time
  • 438 / 18 / 0
zależy od tolerancji jak również od ilości zjedzonej alpry i spitego alko
głupi sposób na samobója
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.