Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: JanBreivik2 »
1:1, na początek po 70-90 2 i podobnie 3 o ile wcześniej z fetą w większych ilościach nie latałeś, to powinno być już bardzo dobrze. U mnie w sumie 150 na pierwszy raz po 75 obu siadło na całą noc zajebiście.
  • 906 / 36 / 0
Re: 2-FA
Nieprzeczytany post autor: Sinnis »
Słabe to albo miałem słaby sort, głównie fizyczna stymulacja, znikoma ilość amfetaminowej euforii, potem jeszcze zmiksowalem to z 3fa juz w większych ilościach bo sądziłem ze może za mało wrzuciłem dwójki solo, no i niewiele lepiej, przyjemnie ale zdecydowanie to nie to czego oczekiwałem + siadło mi tak na serce ze było ciezko przez kilka godzin.
297 dni czystości (05.01)
  • 65 / 1 / 0
Dlatego ja już dawno postawiłem krzyżyk na tych sortach które się przewijaja od dłuuuższego czasu i Tobie też radzę. Prawdziwe,dobre 2fa skończyło się wraz z odejściem b3 i nic nie wskazuje na to że jeszcze się pojawi. Niestety.
  • 1934 / 108 / 0
"Prawdziwe,dobre 2fa skończyło się wraz z odejściem b3 i nic nie wskazuje na to że jeszcze się pojawi. Niestety."
Raczej wraz z delegalizacją substancji w chinach.

Jasne że nie wygląda na to żeby Fluory miały wrócić bo na nie poszedł ban w chinach jak w sumie na większość popularnych substancji, poszukajcie na forum, był pełny wykaz substancji które zostały zdelegalizowane w chinach, a wiadomo że wszystko a na pewno znaczna znaczna większość do europy szła właśnie z chin.
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 29 / / 0
Bardzo miła substancja, ale to normalne, że działało na mnie mocno serotoninowo? Czułem się po tym jak po łagodnej dawce MDMA. Baaaaardzo rozluźniające i kompletnie nie przygniatające doświadczenie nawet przy ogromnej dawce.
  • 192 / 2 / 0
Ja przy tym tez czułem sporo serotoniny. Fajna faza.
  • 38 / 4 / 0
To co teraz jest dostępne to jakaś porażka.
Lekko posmyra a potem nie można zasnąć, nawet 2 dni :/
Uwaga! Użytkownik BR3VIRA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
To w końcu jak z tym jest? Testował ktoś ostatnio jeszcze?
  • 456 / 22 / 0
Myślę, że dużo zależy od źródła. Za jakiś tydzień (lekko ponad) mogę sprawdzić jaki, który aktualnie mam w zapasie i będę mogła dać znać. Abym tylko pamiętała a z tym bywa różnie : )
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 34 / / 0
Króliku od jak dawna masz schowane to? Bo jak długo to chyba nie będzie recenzja miarodajna do tego co można dostać teraz :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.