Uroboros pisze:W "Poszukiwani" nikt mi nie odpisał, więc tu napiszę - co z Azuzu Pazuzu? już pół roku żadnych wieści od niego, a regularnie pisaliśmy na gadu.
ale pisanie o klepsydrach w wątku o zgonach zakrawa wręcz o czarny humor.
StrangeloveDr pisze:Nozer, wiem że chodziło Ci o użytkownika forum,
ale pisanie o klepsydrach w wątku o zgonach zakrawa wręcz o czarny humor.
to było serio dobre
Poza tym nie róbmy z tego wątku miejsca do opłakiwania ćpunów, każdego jakoś tam szkoda, ale no co ja będę się powtarzał, było poruszane w tym temacie już nie raz.
Napiszę tylko, co już pisałem zresztą nie raz, wysyłanie sampli rc opioidów to jawne skurwysyństwo.
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
Z tego co się chwalił to dostał całą sztukę U a to w miarę mocne rc-opio - w mixie z jakimś benzo, z zerową tolerką i doświadczeniem w tym temacie zgon jak najbardziej możliwy. Szkoda chłopaka, szkoda rodziny, ale tak bywa mając takie hobby. Nie jesteśmy w końcu na forum szydełkowania dla kółek gospodyń wiejskich.
tylko coś kurwa łysice nie chcą wysypać
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
morpho pisze:dziś się dowiedziałam, strasznie żałuję tego człowieka, był najbliższą mi osobą na tym forum.
poznałam go poza nim i uwielbiałam za osobowość, zainteresowania - na długo przed hajpem.
od wakacji był mega zmotywowany i mnie bardzo motywował.
ciężko się pozbierać gdy umiera ktoś taki jak On.
Michał 'Rrd'
[ external image ]
Ja Go zapamiętam takim:
Morpho, jeśli masz wenę, to proszę o Twoje wspominki dla Wszystkich, którzy pozostali pośród żywych....
chciałabym sprostować informację o "złotym strzale z Tramalu", nic takiego nie miało miejsca. nie mam zamiaru wdawać się w szczegóły odnośnie przyczyn zgonu, ale wszystko wskazuje na wypadek.
pogrzeb odbędzie się jutro (sobota), jeśli ktoś czuje silną potrzebę pożegnania go osobiście, może do mnie napisać, podam szczegóły.
jan potocki - cieszę się, że tak go zapamiętasz
i mówię to jak najbardziej serio
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.