Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor:Biały
Kształt:Okrągły
Logo:Serce <3
Gdzie kupione:Warszawa
Kiedy kupione:04.07.07
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania:Za duzo fety, mało MDMA
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze:Wziełem sztuke, po 40 min dojadłem połówke, zaczynało coś mnie brac ale słabo, dojadłem jeszcze sztuke i dopiero za krótka chwile zaczynalo sie robic miło (ogolnie ponad 1h czekania :S) wszystko sie podoba, zajebisty stan ale nie chce sie tanczyc jedynie co to muza dobrze wchodzi, lekkie haluny, obraz sie tnie :P
Kolor:Biały
Kształt:Okrągły
Logo:Serce <3
Gdzie kupione: gorny slask
Sposób przyjęcia:Doustnie
Ilość: 2, po godzinie następne 2
Ocena działania:3/10
Dodatkowe komentarze: po 2 krążkach zrobiło się średnio fajnie. Dopiłem kawczana i zdecydowalem ze trzeba wrzucic kolejne dwa. Niestety te piguły są bardzo słabe, mało euforyczne i trzeba by ich zjeść z 15 przez noc żeby faktycznie sie zajebiście pobawić:) pozdro
Kolor: Biały
Kształt:okragle
Logo: serce
Gdzie kupione: ślask
Kiedy kupione: 04.08.07
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Kołeczka sredniej jakosci, Od godz 20 zaczolem je jesc na disco, zjadlem ich 10, pobawic sie powawilem, ale MDMA nie jest w nich za duzo, pewnie jakies pochodne. Problemow ze snem prawie niebylo :D Mozna smialo jejsc!!!
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze: Gdzie te Euro sie podzialy !!! to byl dopiero drops <mniam>
Kolor: różowy
Kształt: okrągła, wysoka, bez przedziałki
Logo: €
Gdzie kupione: dolny śląsk
Kiedy kupione: czerwiec 2007
Sposób przyjęcia: 3 doustnie naraz
Opis działania: zjadłem od razu 3 ponieważ przy pojedynczych połknięciach (kilka tyg. temu) niewiele czułem. trochę się porozpływałem ale bez fajerwerków, zero szczękościsku ale i zero ochoty do tańca za to chęć do wylegiwania się. można powiedzieć że są przyjemne ale nie polecam na potańcówkę. zdecydowanie zbyt mala dawka "czegoś" co w nich siedzi - nie pokuszę się o zgadywanie ale nie jest to MDMA. brak problemów z zaśnięciem.
Ocena działania: 3/10
Dodatkowe komentarze: nie polecam
Kolor: kremowy
Kształt: Okrągły
Logo: krzyze/zółwiki
Gdzie kupione: sopot
Ilość: 2
Ocena działania: 0/10
w ogole nie robiace dropsy,nawet zrenic nie powiekszaja,zjadlam 2 naraz i nic ,probowowalam ich dwa razy i ta sama lipa,oszukance!!!!!!
kolor: jasno niebieski
Logo:omega (ohm)
Gdzie kupione: Bytom
Ilość: 2
Ocena działania: 7/10
Raczej mdma + ewentualnie pochodne. Nie są extra mocne ale dobre. Nadają się na chill lub sex.
kolor: white
Logo:piątka "5"
Smak: delikatnie gorzki i były jakby powlekane...
Gdzie kupione: g.ślask
Ocena działania: nie działają
Foto:
[ external image ]
kolor: Szarawy (nakrapiany czarnymi plamkami)
Logo:literki B29
Smak: mocno gorzki
Gdzie kupione: Łabędy
Sposób przyjęcia: 1 tabletka doustnie
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe Komentarze : No i na taką kape czekałem bardzo bardzo długo.Długo wchodzi ten drops i kiedy wydaje sie że już nic nie bedzie ...to nagle zaczyna być :) (wchodzą długo tak z 50 minut). Niesamowita euforia , empatia , chęć do zabawy , całowania ,
przytulania , zarywania dziewczyn .Gadka o jakiejkolwiek rzeczy sprawia ogromną przyjemność.Jeśli bym zjadł 2 dropsy , albo 1,5 to na pewno dał bym 9/10 albo 10/10 ;d :). Działają z 5 godzin ale w tym 3 godziny tak bardzo konkretnie :).Brak jakichkolwiek problemów ze snem.Brać ! Brać ! Brać !
Kształt - coś jak spodek UFO
Kolor - blado biały
Logo - Brak loga, jedynie z drugiej strony miejsce na przedzielenie piguły na pół
Smak - cholernie gorzki
Kupione w - Przemyślu (podkarpackie)
Sposób przyjęcia - jedna tabsa doustnie
Ocena działania - shit shit i jeszcze raz shit! Już po raz drugi dałem się nabrać na trefną ecstasy! Och ja nieszczęśliwy :P Nie no kurde, to trzeba mieć zajebistego pecha żeby trafić dwa razy na trefniaka.
;( ;( ;(
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
Kolor: białe
logo: serduszko(photo)
cena: 7zl/szt
gdzie: g.slask
kiedy: wczoraj
ocena: 7/10
ilość: doustnie 2, po 2h kolejne 2.
Uwagi: godne polecenia groszki z nowego rzutu serc, robią całkiem przyjemnie już po ilości 2 sztuk :)
[ external image ]
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.