Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 3 / 0
@SpalamTo

wysłałam odpowiedź, sprawdź mejla
  • 447 / 50 / 0
pieerwsze rc sprobowalem w 2007 w szkocji w edynburgu , w stacjonarce co robili tatuze, chcialem trafke zaltwic nie pyklo ot co tam prtzezarlem caly repertuar jaki byl przez pol roku pobytu, powrot do polski i jakos sie o tym zapomnialo, potem kilka kontaktow z mefedronem, nie za bardzo sie podobalo, teraz od stycznia tego roku zrem wszytsko prayktycznie co jest, po 3 cmc ktorego mysle juz z cwierckilo przeszarlem, nie uswiadczylem ?chyba? zadnych zmian w psychice. Zobaczymy co za kilka lat , jakie zmiany w zdrowiu, pewnie beda bolesne :)
a ze mi klefke delegalizuja, to juz nie wiem co bede zarl? trawa mi sie znudzila, wladek mi juz nie daje tego co kiedys. klefka gonna miss u ;//

co do fety a mefa

feta na plus to co mef zrobil z moim kolegami, nie zrobila tego nigdy feta

wiekszosc z nich zaczela poprostu byc za bardzo uzalezniona od tego gowna i odsuwac sie coraz bardziej od wszytskich,
a prad to prad gowno kosztuje i jak pol grama sie wysypie na podloge to sie kurwa 5 osob nie rzuca na ziemie , tak jak spadnie jeden maly krysztal przy ostaniej polowce ewy,
  • 2877 / 266 / 0
bo feta to tak chujowy narkotyk, że nei warto się po resztki schylać, pewnie oczywistą rzeczą że mef uzależnia w chuj bardziej, ale sama jakość fazy z czym do ludzi
  • 1180 / 103 / 0
artykuł prasy mainstream'owej...

październik 2010 r.
Rozwalacze
Wojciech Staszewski
Spoiler:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.