Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
jak odpisalem dah-owi
bo w badaniach nie ma lepszych i gorszych sortów.
nie zrobia Cie w jajko.
Masz opisane co i jak działa.
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bombce-t48524.html

Cyferki i opisy mówią same za siebie.
Na całe szczescie era mefa juz nie wróci.
Tak wiem, bez czytania i nadal tylko w oparciu o nos usłysze ze jestem przecpany, ketodownem itd :)

o do sameo cmc dobry sort ludziki. To jest klucz. Czy mefa czy klefa.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 8 / 0
A Ty niestety jesteś zbyt słabo ogarnięty że badania na papierze nie zawsze składają się na rzeczywistą naturę rzeczy. Jesteś pustym hipokrytą, który myśli że tylko on ma rację, broniąc pochodne substancji które zostały już zdelegalizowane. Broniąc w ciemno jednego z największych problemów młodzianów w naszym czasie- ryjących ketonów... Brak słów, naprawdę.

Przepraszam, koniec off-a i osobistych docinek.
second helping
  • 1676 / 106 / 0
o znowu sie dowiadujemy :)
cmc to pochodna metkatynonu.
Masz racje zbanowaneho .
Tylko wszystkie cmc/bmc/mc/fujhksmc sa pochodnymi metkatynonu.
i nikt tu niczego nie broni (bo niby jak ? albo cos szkodzi albo nie)
Własnie nie pokrywa sie z papierem zgadnij czemu.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 8 / 0
Łapiesz za słówka nie potrafiąc sklecić poprawnego zdania.
Ty bronisz. Wręcz zachęcasz innych do regularnego stosowania marginalizując skutki uboczne. Nie pokrywa się- czemu? Bo nie uzyskasz substancji o tych samych właściwościach używając różnych metod i półproduktów.
Więc skoro są pochodnymi metkata, proszę opowiedz jaki to mały nieporządek robią receptorami w mózgu. A, wybacz, widać to już czytając Ciebie
second helping
  • 1676 / 106 / 0
Powoli zazynam sie przyzwyczajac. jak ktos juz racji nie ma pociska od idiotów.
Brwo wygrales.
Ja cos marginalizuje ?
Marginalizuje sie sidy mefedronu i przekonuje jaki był fajny.
Tymczasem czy mef czy klef jeden syf.
I staram sie to zaznaczac.

A co do wpisu o roznych sposobach... Wmówili Ci pewne reczy. usiadz i pomysl o czym ty mowisz. czasteczka substancji x moze wystepowac w wielu wersjach? tak tylko przy badaniu masz napisane jaki to izomer itd.

Lista pociskow:
ketodown
dorzuc cos :)
  • 123 / 8 / 0
Pomyśl także czasami nad tym co piszesz, nieomylny.
Występuje. Pod postacią różnych soli, o różnym zanieczyszczeniu w czasie reakcji, o różnym stężeniu finalnym subtancji.
Cząsteczka się nie zmienia, lecz jest tak wiele zmiennych wokoło tego tematu że głowa mała.
Prosto: sort sprzed roku a dzisiejszy nie jest wgl podobny.
Będziesz wymagał od razu badań czy to na pewno było 4-CMC.
Proszę bardzo, i tak ich nie dostaniesz.
Proszę tylko o brak skrajności i dyskusję na wyższym poziomie, bo to Ty zaprzepaszczasz jakikolwiek jej sensowny wydźwięk, nie potrafiąc pojąć że są także inne punkty widzenia niż ten w Twojej łepetynie.
second helping
  • 1676 / 106 / 0
Furgis ja jestem omylny - nigdy nie mowilem ze jestem wszechwiedzacy.
Właśnie caly czas schodzimy na rynek RC a arturo opisuje mieszanki racetamiczne.
Tam nie ma zanieczyszczen.
jakis majster w warunkach laboratoryjnych kleci soibe substancje i ją bada.

Co do wpisu zgadzam się produkty nie są podobne.
Przynajmniej nie u części vendorów.
Kilka sklepow ma 1 sort 3/4cmc bo jak stwierdzili - jak można miec 3 sorty tak samo czyste jednoczesnie działające inaczej pod tą samą nazwą.
Nic Wam to nie daje do myślenia ?
  • 5150 / 897 / 0
Trochę już się pogubiłem , ale jak substancja(4cmc) która wypierdala w chuj wiecej serotoniny od innych , nawet to klasycznych narkotyków typu MDMA, lub klasyków rc 4mmc, 3mmc dajać przy tym namiastke efektów (zalezy od sortu) i czasu działania może być lepsza. Robiąc przy tym taką tolerancje, że późniejdo takiej emki trzeba odczekac kawal czasu a do 4fma ze 3 tygodnie bo to dziadostwo tak zżera te pokłady. Do tego sie tylko odniosę. Co do szkodliwości, to badania naukowe mnie nie interesują, a jedynie to jak odczuwam to na sobie. Plus jest taki że 4cmc dziada nie da sie walić w ciagach po albo nos odpoadnie, albo bebechy sie przeżrą , a kolejne dorzutki nie daja efektu.
Ta dyskusja jest po prostu bez sensu. 4cmc jest inne, ale ma swoje plusy- to pierdolniecie . lecz tez duzo minusów.

vendorzy maja rozne sorty, czesto sprzedaja 4cec zamiast 4cmc 4cmc wymieszane z 3 cmc, 4 cmc niedoczyszczone , jakies nieudane syntezy . Sam juz nie wiem, ale jadlem na maxa wiele roznie wygladajacych i dzialajacych odmian :D :D :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1676 / 106 / 0
A kluczem jest jeden sklep (niewazne który) jeden który ma non stop ten sam sort.
moze wygladac inaczej,ale ta sama synteza, ten sam człowiek.

ledzeppelin zdiwie Cie jak byłem na ciagu 3mmc to chloro nie odczułem wcale
jak pamietam ładujesz tez rozne benzo wiec sie nie dziw, że Cie nie robia dragi.
  • 5150 / 897 / 0
Benzo laduje jak nie laduje stymulantow/euforiantow, chyba ze na zjazd ale nidy te dlugo dzialajace. Chlor nie pozwala metabolitom 3cmc, 4cmc uwolnic sie w organizmie, skad te domniemania o mnijszej szkodliwosci. Podobno nie samo mmc a jego metabolity byly neurotoksyczne.

Jesli mowiac o 4cmc masz na mysli vendora z jednego z seriali, to ja akurat dostalem kope a nie cmc, chyba zę masz kogoś innego na mysli to jak coś pw. Ja już wyłączam się z dyskusji i będę ją teraz obserwował.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.