Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
możesz powiedzieć coś więcej na ten temat?
  • 583 / 6 / 0
reset
  • 231 / 2 / 0
Tak jak wyżej. Jak była długa przerwa to pierwsza dawka zwykle nie działa. Zajeb jeszcze raz, a sie przekonasz.
  • 158 / / 0
dziękuję bardzo za info. od czego to zależy? jak brałam to pierwszy raz w życiu to od razu zatrybiło
  • 51 / / 0
Ja po długiej przerwie minimum 10 miesięcy, ale możliwe, że nawet 12-14. Przywaliłem sobie standard, czyli 450mg przy mojej wadze to było ok. 8,2 mg/kg i ładnie wtedy poleciałem. Magia zupełnie inna niż jak się brało nawet raz na miesiąc. Był to jeden z najlepszych tripów. Teraz mam przerwę, która będzie trwała około 3 miesięcy i się zastanawiam jak to będzie, bo od grudnia do czerwca tripowałem dosyć często, zdarzało się, że nawet 2 razy w tygodniu.
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 376 / 156 / 0
Jakieś pół roku temu wzięłam DXM po 3 latach nie brania dysocjantów w ogóle w dawce 450mg i magia nie wróciła. Źle się czułam fizycznie. To chyba był koniec z tą substancją jak dla mnie.
  • 438 / 16 / 0
Bez przesady, że kilka... Przyjmijmy, że jest to ilość "50 trip limit".
  • 3688 / 609 / 1
w moim przypadku skończyła się po 4 latach ćpania kaszlaka.
Dziwne, że 3 lata przerwy nie zrobiły swojego. Może ćpała inne rzeczy? To może mieć znaczenie. PS grapefruit niekoniecznie wraca "magię". dex krąży, bo enzymy wysycone czym innym i można odnieść wrażenie natrętnych efektów, znacznie wydłużonych względem brania bez grejpa.
Prawilnego Acodinu, a nie tussidexa!
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 304 / 13 / 0
Nie licząc słabych ućpań to w moim przypadku był to triplimit 1
Pozdrawiam
  • 191 / 7 / 0
Kto pragnie deksa, ten będzie go brał aż w końcu kopnie jak należy. Ja na początku też nic nie czułem poza bl'em. Po kilku razach w końcu pokazał swoją moc. Tamte czasy były jak najbardziej magiczne i już raczej nie wrócą. Powtórzę się, warto po prostu zmienić coś w tripie (s&s, film, muzyka, plener, światło) albo dodać. Czasami wystarczy delikatnie czymś podkręcić, a faza może się mocno zmienić. dex to taka gibka substancja o czystym smaku, któremu można dodać wyrazistości i kształtu za pomocą wspominanych na tym forum wzmacniaczy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.