patchouli pisze:Grubo. Ale taką malutką łysiczkę to bym sobie strzeliłanieobgryzampaznokci pisze:Ktoś pisał na forum, że spotkał gościa przy Bałtyku, który na karku miał wydziarany wzór metkata i regularnie się tu wypowiadał- ile w tym prawdy to nie wiem
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
do tego na palcach dłoni, tzn na tych knykciach jak to przy zaciśniętych pięściach fajnie wyglądają 4-literówki, wiecie o co chodzi. To tutaj dać na lewej "LOVE" a na prawej "DRUG" i git :D :finger:
starszy pisze:to chyba najlepsze opcje dla kogoś, kto lubi dziary i zdecydował, że dragi już zawsze będą nieodłączną częścią jego życia...
zlyhui pisze:Ja dzisiaj wydziaralem 11 lysiczek, cala polanke w okol nadgarstka lewego, także miło poznać wasze opinie. Troche offtop tu wyszedł tsk czy siak, więc pytanie, alkoholu pić nie mogę, spowalnia gojenie, a jak z amfetamina? Zostało mi 0,3g na oko tylko. Ostatnim razem dzien po tatuowaniu zjadlem 2 srogie dawki mdma w trakcie imprezy i obyło sie bez problemów, dlatego przypuszczalnie nie powinno mi to zaszkodzić, ale może jest coś o czym nie wiem ?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.