Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
POjawiło sie poza granicami PL.
Ktoś już wspominał, że może być to substancja warta uwagi
2-(Ethylamino)-1-(4-fluorophenyl)propan-1-one

[img]https://www.caymanchem.com/images/catalog/11231.png/img]
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
I już wiem.
Post Arturo o 3FEC
Surveilled:
3-FEC mówi sam za siebie... N-etylonorflufedron

Arturo19
Podasz mi na PW proszę link do sklepu z tym cackiem? To jest na prawdę dobry stymulant w charakterystyce przypominający do złudzenia metkata zmieszanego z nebem.

Cud, Miód, Malina.
post z tematu : nowosci ze świata RC.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
Re: 4-FEC
Nieprzeczytany post autor: Bigaffe1990 »
jakies namiary ?
jakis profil dzialania?
  • 1676 / 106 / 0
Namiar - Szwecja. JAk chcesz wiecej zarzuc w dziale sprzedawcy.
  • 605 / 89 / 0
Beściki mają bardzo dobrą jakość tego odczynnika. Po prostu kosmos, miła odskocznia od tych wszystkich sortów i sorcików ce em ce.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 447 / 50 / 0
Odskocznia? Tzn ze jaki to ma profil działania, napisz coś więcej a nie reklamuj vendora z dupy tak o.
  • 1876 / 194 / 0
Też się chętnie dowiem czegoś więcej. Proszę o dokładny opis profilu działania i ewentualne przyrównania/podobieństwa do innych substancji
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1893 / 181 / 0
Jakby to było dobrą alternatywą dla etkata to jestem zainteresowany!
  • 1360 / 179 / 0
NEB to wg wiekszosci najlepszy keton- wg mnie tez, szczegolnie iV :diabolic: . metkat to wiadomo. Chociaz jak mowia krol jest tylko jeden. Sami wiec mozecie sobie wyobrazic jak przyjemny w dzialaniu jest w.w. srodek. O ile to nie pimp, bylo wiele substancji, ktore mialy dzialac lepiej od zbanowanych siekaczy a okazywaly sie klapa. Osobiscie sprobowalbym,
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 683 / 112 / 0
12 czerwca 2017Bigaffe1990 pisze:
Odskocznia? Tzn ze jaki to ma profil działania, napisz coś więcej a nie reklamuj vendora z dupy tak o.
Podpowiedź: duckduckgo it for fuck sake.

Piąty wynik od góry, konkurencyjne różowe forum, cały temat poświęcony substancji. I na przyszłość trochę własnej inicjatywy do kuźwy nędzy, a nie że wszystko chcesz mieć podane na tacy ;]

cut. PEA

Testy tego 4-FECa za tydzień/dwa, wstawię tu reckę. Ale już po opisach przeżarciuchów z różowego można ostrożnie założyć, że szykuje się konkret zabawa. Tylko wcześniej uczciwy, minimum 2 tygodniowy detoks od chlorów (koniecznie suplementacja dla odbudowy serotoniny, jak nie to wydłużamy i czekamy miesiąc przynajmniej) - u mnie warunek spełniony, ale chcę sobie jeszcze dać trochę odpoczynku.

ROA: raczej tylko oral, ew. później mały sniff na podbicie.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.