Myślę, że to będzie się tyczyć tak jak Procent piszę. Konkretów, a ludzi którzy cenią sobie prawdę i mają swoje już zdanie nie ucierpią na tym.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Wiekszosc ustaw PO wprowadzilo, teraz PiS je odswierza i wszyscy w szoku.
Zwlaszcza jak im wyborcza z tvnem do kupy to przedstawia jako zamach na demokracje.
Poczytajcie dotychczasowe ustawy m.in czemu sa ostrzezenia o cookis itd.
VPN jest koniecznością w dzisiejszych czasach, jako minimum.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Ten projekt mnie przeraża. Więzienia się przepełnią zbrodniarzami.
Nie znam osoby która nierowszechniała pirackich kopii na nośnikach systemów, plików.
Albo pobiera materiały poprzez torrenta..
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.