Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 123 / 5 / 0
Jestem włzśnie miło diazpmowa
Czy jak dorzucę sobie tę nieklepliwą karmazepine co nie ndj e się do cpania
To jest szansa by było milej? Nic więcej nie mam, to całkiem smutne
Ne mam już relanium ;__________;
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 6 / 0
Nic nie da... To jest przeciw cpaniu. :d
  • 5 / 1 / 0
400mg + blancik na zwał po 3 dniowym maratonie mefy i anki na przemian daje efekt spania przez 30 godzin ..... przebudzanie sie tylko na siku i absolutna niepamiec (stad wydaje mi sie ze sen)
  • 1 / / 0
Mam pytanie , w sumie paliłem przez około 2 tygodnie dzień w dzień talizman kierowcy ( gówno uzależnia jak crack) i kiedy w dzisiejszą noc wróciłem do domu po 4 g spalonych tego specyfiku jednak już przesadziłem i przepaliło mi korki , całym ciałem mnie rzucało ( jedynie tylko po tym tak mam że okropnie lata mi bark), niesamowite schizy , tripy itd. Zadzwoniłem do ziomka ale nie potrafił mnie ogarnąć. Mniejsza z tym . Dzisiaj postanowiłem że koniec z tym i poszedłem do terapeuty w oczekiwaniu na odwyk przepisał mi ten Tegretol 200 , mówił żebym brał pół tabletki 3 razy dziennie . Moje pytanie brzmi następująco . Jakie są najgorsze skutki uboczne po tym i czy będe w stanie funkcjonować po tym chodząc do szkoły i czy ciężko będzie później to odstawić , z góry dziękuje ps : mam 17 lat :nuts:
  • 784 / 16 / 0
Dostaje to w psychiatrku 400mg ma to jakieś działanie na nastrój? Wołać większą dawkę?
  • 1 / / 0
Witam. Właśnie lekarz przepisał mi Neurotop 300 retard na ustabilizowanie nastroju. Biorę paroxetyne 20 rano i mirtor rożnie 15/30 na wieczór czasem wcześniej. Moje pytanie do doświadczonego grona ostatnio przeżyłem niemile chwile tak że żle się czuje bardzo, czy karbamizepina pomoże? tj. czy trochę zaleczy ból emocjonalny?. Przyznam że staram się nie eksperymentować z lekami a przy każdym kolejnym przepisanym mam stracha brac.
  • 640 / 118 / 0
Nastroju ci nie poprawi, ale z pewnością lekko otępi, może też pomóc w przyhamowaniu złości lub bezpodstawnej agresji. Większe dawki (przekraczające wskazania z ulotki) mocno usypiają, tylko po przebudzeniu czasem wpada się w okropny dołek i bierze się znowu tylko po to, żeby zasnąć.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 16 / 0
Czyli karba nie działa na nastrój? To co lekarze pierdziela xd to co on daje
  • 3454 / 1110 / 0
To stabilizator nastroju i lek przeciwpadaczkowy.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 568 / 73 / 0
O, jak mnie tu dawno nie było. Stęskniłem się za opiniami a'la "to nie nadaje się do ćpania!". Co najlepsze, słyszałem takie zdania od osób, które żrą 4-CEC, analogi HEX-EN-u i plastelinę 4,5%.

Karba jest dojebana. Jak wyleczyła mi zwałę po naprawdę mocnej trąbie, mocno odczuwalnym było jej działanie rekreacyjne. W połączeniu ze szkockim blendem robiło się mięciutko w nogach, bez sedacji (sic!).
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.