Sprawa taka wezwanie na komendę i przesłuchanie w gratisie doszły badania genetyczne x4 próbki na ślinę. Przed tym jakże miłym spotkaniem zaliczyłam trzydniowy maraton, jeden dzień przerwy, a kolejny zakończyłam z gramem fety z racji czego na przesłuchanie stawiłam się na zjebie, a tam ugoszczono mnie wymazami z buzi.
I tu pojawia się moje pytanie czy w tych badaniach wyjdzie albo jest taka możliwość że wyjdzie obecność narko?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
EKSUDIPRODZEKTU pisze:Doklanie, bycie pod wplywem nie jest zabronione. Ale dla pewnosci wyczyscil bym chate ;)
Co do skarpetki to od zawsze był lewy pomysł, opakowania które nie wzbudzają jakichkolwiek podejrzeń. Haha nie zapomnę jak koleżce znaleźli bucha w kitranie która wyglądała jak normalna 0,5l butelka coli, "panowie" nie mogli wyjść z podziwu i zachwycali się butlą.. Idioci..
No i dzięki za odpowiedzi :-)
Otwierają całe żarcie i sprawdzają paczka po paczce czy nic nie ma?
W kolumnie głośnika? Zaszyte w pluszaku? W samochodzie / piwnicy / komórce lokatorskiej?
W skrytce pocztowej (skąd mają wiedzieć, że takową posiadamy)? A może w przechowalni rzeczy z całodobowym dostępem (i tylko my mamy kluczyk)?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.