Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nie ma takiego tematu chyba nigdzie tutaj jeśli jest to z góry przepraszam, uczę się :)
Sprawa taka wezwanie na komendę i przesłuchanie w gratisie doszły badania genetyczne x4 próbki na ślinę. Przed tym jakże miłym spotkaniem zaliczyłam trzydniowy maraton, jeden dzień przerwy, a kolejny zakończyłam z gramem fety z racji czego na przesłuchanie stawiłam się na zjebie, a tam ugoszczono mnie wymazami z buzi.
I tu pojawia się moje pytanie czy w tych badaniach wyjdzie albo jest taka możliwość że wyjdzie obecność narko?
alley :*)
  • 114 / 3 / 0
Jeśli zbadają dodatkowo na narko to wyjdzie. Jeśli nie to nie nie bo badanie jest robione w kompletnie inny sposób
  • 6 / / 0
Jeśli zrobią to wyjdzie proste, dojebać się mogą czy UJ im w to?
  • 403 / 79 / 0
UJ im w to, bycie naćpanym nie jest u nas karane
  • 692 / 70 / 0
Doklanie, bycie pod wplywem nie jest zabronione. Ale dla pewnosci wyczyscil bym chate ;)
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 5113 / 886 / 0
Wlasnie. Uwaga do innych, nie chowajcie w skarpete jbc jakichs delegali tip. podczas wyjsc na miasto i w razie wypadku jakiejs kontroli zjadajcie co macie. byle nie w woreczku bo poczekaja az sie wysracie z zawartoscia. n:P
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 6 / / 0
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Doklanie, bycie pod wplywem nie jest zabronione. Ale dla pewnosci wyczyscil bym chate ;)
Nie no z tym to spokojnie już się nauczyłam nie trzymać zbędnych rzeczy, pustych worów, i czegokolwiek złego na chacie czy przy dupie po tym jak przez swoje zajebanie w akcji starsi wyjeli mi z torebki ćpusmetyczke ze słomką, pustymi torbami i innymi przyrządami, to co jest to tylko i wyłącznie wchodzi na chate już we mnie albo na nockę ;) nie powielamy takich błędów, ostrożności nigdy dosyć..
Co do skarpetki to od zawsze był lewy pomysł, opakowania które nie wzbudzają jakichkolwiek podejrzeń. Haha nie zapomnę jak koleżce znaleźli bucha w kitranie która wyglądała jak normalna 0,5l butelka coli, "panowie" nie mogli wyjść z podziwu i zachwycali się butlą.. Idioci..

No i dzięki za odpowiedzi :-)
  • 619 / 45 / 0
A sprawdzali kiedyś komuś np. w środku opakowania cukru / ryżu?
Otwierają całe żarcie i sprawdzają paczka po paczce czy nic nie ma?

W kolumnie głośnika? Zaszyte w pluszaku? W samochodzie / piwnicy / komórce lokatorskiej?
W skrytce pocztowej (skąd mają wiedzieć, że takową posiadamy)? A może w przechowalni rzeczy z całodobowym dostępem (i tylko my mamy kluczyk)?
  • 1 / 1 / 0
A mieli nakaz? Powód? Legitymowali się?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.