Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Jakie skutki ujemne są związane z częstym przyjmowanie donosowo Stlinoxa(10-15mg/dzień) ?
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2007 przez zrytyberet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 3 / 0
Ja jak już mówiłem przyjmowałem około miesiąc (28-30 dni, nie pamiętam dokładnie ;]) mniej więcej takie dawki donosowo i poza standardowymi skutkami ubocznymi, jakie związane są z przyjmowaniem tego specyfika, nie występują żadne dodatkowe ze względu na przyjęcie donosowe.
Uwaga! Użytkownik profesor Woland nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Probował ktoś przyjmować stlinox doodbytniczo ?:)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
jezeli rekreacyjnie sanval i zolpic prawie na mnie nie dzialaja, czy jest sens kombinowac sobie stilnox? zolpidem, to zolpidem ale wiecie jak to bywa.....
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Jest zolpidem, zopiklon - ten drugi ma równiez wlasciwiosci rekreacyjne wiec moze warto sprubowac.
  • 83 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: oon »
ten zolpidem jest z dupy, niepolecam! byłem u neurologa zeby wysępić relanium ale dostałem onirex (zolpidem) a kupiłem nasen [(20tabsow = 11zł) w aptece powiedziałem żeby mi dała jakiś tańszy odpowiednik] i zapodałem sobie na sen (autentycznie mam problemy ze snem), zajebiście szybko wchodzi, po 15 minutach czułem pierwsze efekty, ale pozniej to juz nic nie pamietalem, przypomanielem sobie dopiero nast. dnia wieczorem. Okazało się ze dostałem od koleżanki smsa i odpowiedziałem smsem troche ze zboczona trescia i potem musiałem się tłumaczyć, żeby nie stracić jej sympatii. a tak off top to poluje na jakąs benzodiazepine, najlepiej relanium, wybieram sie ponownie do lekarza żeby powiedziec ze mam po tym nasenie zawroty głowy (rzeczywiście miałem) i rano mnie głowa bolała chociaz mnie nie bolała ale czytałem gdzieś że któregoś z was rano bolała, także chce to wykorzystać jako pretekst żeby mi przypisała coś innego, tylko jak jej podsunąć ten pomysł żeby przepisała relanium ? :P
Uwaga! Użytkownik oon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
zrytyberet pisze:
Jakie skutki ujemne są związane z częstym przyjmowanie donosowo Stlinoxa(10-15mg/dzień) ?
Bezsenność z odbicia.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
Night Garden pisze:
zrytyberet pisze:
Bezsenność z odbicia.
bardzo chujowy efekt. nieprzyjemny na maksa. na szczescie po 2-3 dniach wraca do norwmy wszytko
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 5 / 0
[quote="oon"]
ten zolpidem jest z dupy, niepolecam! byłem u neurologa zeby wysępić relanium ale dostałem onirex (zolpidem) a kupiłem nasen [(20tabsow = 11zł) w aptece powiedziałem żeby mi dała jakiś tańszy odpowiednik] i zapodałem sobie na sen (autentycznie mam problemy ze snem), zajebiście szybko wchodzi, po 15 minutach czułem pierwsze efekty, ale pozniej to juz nic nie pamietalem, przypomanielem sobie dopiero nast. dnia wieczorem. Okazało się ze dostałem od koleżanki smsa i odpowiedziałem smsem troche ze zboczona trescia i potem musiałem się tłumaczyć, żeby nie stracić jej sympatii. a tak off top to poluje na jakąs benzodiazepine, najlepiej relanium, wybieram sie ponownie do lekarza żeby powiedziec ze mam po tym nasenie zawroty głowy (rzeczywiście miałem) i rano mnie głowa bolała chociaz mnie nie bolała ale czytałem gdzieś że któregoś z was rano bolała, także chce to wykorzystać jako pretekst żeby mi przypisała coś innego, tylko jak jej podsunąć ten pomysł żeby przepisała relanium ? ]

stary jezeli tak na Ciebie dziala zolpidem to popros o odpowiednik (stilnox, sanval, zolpic) zmniejsz dawke i przyjmoj donosowo. nie pij alko do tego. rolki sie nie umywaja do zolpidemu. Diazepamu od razu nie dostaniesz, trzeba byc cierpkiwym pewnie na poczastek cos slabego Ci dadza jakis pramolam czy rudolel co to gowno wogole nie dziala L.
  • 289 / 5 / 0
jestem osoba u ktorej zolpidem nie wywoluje prawie zadnych efektow rekreacyjnych. na poczatku zabawy z tym gownem urywal mi sie film, teraz wciagam 3 i jest ok (np w tym konkretnym momencie 3 sa w moim nosie). uzyskuje uspokojenie, lekkie "wygladzenie krawedzi, chec pujscia w komono no i oczywiscie spi sie po tym zajebiscie tylko snow w brak. Do rzeczy: testowalem tabletki roznych firm, kazda zawierala 10mg zolpidemu oto oje opinia:

-sanval slaby
-zolpic mocniejszy, po nim grywnie byla amnezja zamiast upragnionych halunow
-stilnox wydaje sie byc najlepszy.nie muli, daje nawet lekko euforyczny efekt. jestem na 3, lekko mi zafalowal monitor to wszystko

generykow zolpidemu jest jeszcze kilka

wniosek: tabs tabsowi nierowny

Edit: wlasnie w nos poszly 4 piguly sanvalu przedtem piwko na spacerze, w sumie fajna faza ale do lozka nieciagnie,,,nie bardzo wiadomo co robic...slucham d&b......
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.