Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 78 / 22 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=dDtm3YSNVF8

Przetłumaczone kilka dni temu, całokształt wydaje się bardzo interesujący :cool:
“The cost of sanity in this society, is a certain level of alienation”
― Terence Mckenna
  • 3406 / 534 / 0
Nie mam napisów.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 78 / 22 / 0
polymerases pisze:
Nie mam napisów.
Włączasz je klikając na ikonke napisów, zaraz obok ustawień filmu.
― Terence Mckenna
  • 3406 / 534 / 0
^Tak wiem o tym, ale myślałem że przerabiałeś ten film z napisami już gotowymi na klipie.
  • 78 / 22 / 0
Taki był plan, ale niestety wystąpiły małe problemy ;)
― Terence Mckenna
  • 4024 / 372 / 951
To Twoje tłumaczenie, dobrze rozumiem? Moglibyśmy wrzucić to na główną? Jeśli tak - komu w takim przypadku przypisać creditsy za przekład?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 78 / 22 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
To Twoje tłumaczenie, dobrze rozumiem? Moglibyśmy wrzucić to na główną? Jeśli tak - komu w takim przypadku przypisać creditsy za przekład?
Zgadza się, tłumaczenie jest moje. Jak najbardziej można dać na głowna, przekład może być opatrzony nazwa mojego kanału na tubie ;)
― Terence Mckenna
  • 4024 / 372 / 951
OK, dzięki, w takim damy dziś wieczorkiem. :-)
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 3406 / 534 / 0
  • 78 / 22 / 0
Dziękówa ;)
― Terence Mckenna
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.