Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 3955 / 147 / 0
tez nie wiem po co ja tu wrzucaja
niedojebanie genetyczne
  • 88 / 3 / 0
luz, Jamedris już dawno znalazłem
  • 1794 / 123 / 0
goodmaker pisze:
Kolega Medyk_ jest juz po drugiej stronie niestety :(
Ktoś, coś? Mało wiarygodne jest info z nowego konta; ale z drugiej strony jeśli ktoś serio umrze, to przecież właśnie tak przekaże informacje któryś z jego znajomych, nie? Jakieś namiary, telefon, adres; ktoś może to sprawdzić?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2874 / 299 / 0
Najbardziej by się ten adres przydał. Potem wybierzemy reprezentatywną delegację, napiszemy poważne oświadczenie w imieniu władz forum i pojedziemy to sprawdzić.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1794 / 123 / 0
Jak mieszka w jakimś mieście wojewódzkim co inny, aktywny użytkownik - to co szkodzi wpaść w odwiedziny? Jak żyje to będzie miał miłą niespodziankę; jak nie żyje to będzie można DOM okurwić ze wszystkiego i ćpanie na najbliższe parę tygodni załatwione %-D.
  • 1 / / 0
To był mój przyjaciel, więc to prawda.
Mieszkał w Łodzi, mysle że znał się z niektórymi użytkownikami forum. Nie umarł bezpośrednio od złotego strzału, ale długo pracował na to, aby umrzeć.
  • 1794 / 123 / 0
goodmaker pisze:
...
Nie lubię tego zakłamania, że jak ktoś umiera to wszyscy nagle zaczynają pieprzyć jakim był wspaniałym człowiekiem. Jednak w tym przypadku muszę szczerze powiedzieć - Medyk był typowym przypadkiem człowieka, który martwi się o innych i chce im pomóc - a nie potrafi pomóc sobie. Tacy ludzie są najwięcej warci, ponieważ rozumieją cierpienie innych (bo sami cierpią), ale potrafią się przełamać i starać się dla drugiego człowieka. Uważam, że wniósł wiele dobrego temu światu. Nodduj w pokoju, Medyk :).
  • 5792 / 1188 / 43
Jeśli piszesz jeszcze na hajpie, to napisz, że Philipos nie żyje.

Ogłoszenia parafialne
maksymilian.konin.pl/i...
Filip [cut], tu jest o nim wzmianka.

Info od @punk6. Już tu nie siedzi.

Usunięto nazwisko. | STR88
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 167 / 1 / 0
Filip [cut] nie żyje?? Przecież on sobie radził jeszcze niedawno i ćpał raz na jakiś czas, w moim wieku i facebooka nadal ma..

Usunięto nazwisko. | STR88
I know I dreamed you a sin and a lie
I have my freedom but I don't have much time
  • 5792 / 1188 / 43
Nie wiem, ja go nie znałem.
To informacja z piątku.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.