:yay:
Ciekawe ze nie zostaja zbanowane fluorowe pochodne amf. To substancje bardzo obciazajace organizm (4-fma... nigdy wiecej) i proste do przedawkowania.
EKSUDIPRODZEKTU pisze:Mam takiego ziomka, ktory rypie klefa ile wlezie - 4-5 dni w tygodniu. Facet gada doslownie przez nos - tak juz jest rozjebany. ...
A co do dele to szkoda tylko AB-PINACA najlepszy kanna ever imho. No i jeszcze ten dopisek, że każda substancja która może zostać użyta jako psychoaktywna. :nuts: Nie wiem co gorsze to czy prawo analogowe?
EKSUDIPRODZEKTU pisze: Ciekawe ze nie zostaja zbanowane fluorowe pochodne amf. To substancje bardzo obciazajace organizm (4-fma... nigdy wiecej) i proste do przedawkowania.
Zreszta te pochodne sa ostatnio tak spizdziale ze szkoda zachodu.
Dobra żarty żartami ale może jakieś fakty.
O cmc sporo bzdur już napisano. (w tym temacie przoduje jabolman :))
Nam szkodzi chlor w formie jonowej.
Na tym można zakończyć temat... ale jabolman pójdzie dalej wierząc, że ma racje :)
Wiec drogi jabolmanie zapewne czytałes :
https://pl.wikipedia.org/wiki/Chlor
o teraz poczytaj:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Fluor
http://www.oswiecenie.com/fluor.htm
http://www.ptfarm.pl/pub/File/Farmacja% ... 0Fluor.pdf
I teraz możesz smiało biec i krzewic wiedze jak ten fluor szkodliwy :)
łap cytat jabolman:
“Silne trucizny dla wszystkich żywych tkanek, jako że powodują strącanie wapnia. Wywołują spadek ciśnienia krwi, zaburzenia oddychania oraz ogólny paraliż. Długotrwała konsumpcja dawek mniejszych niż śmiertelne permanentnie hamuje wzrost...używanie środków do czyszczenia zębów oraz leków wewnętrznych zawierających fluorek nie jest uzasadnione.”
teraz można wszedzie napisac ze fluor jest trujący :o
(na marginesie chlor tez masz w soli rozumiem soli nie jesz PRZECIEŻ TO TEZ CHLOR ! matko jedyna co to bedzie )
Dokładnie takie same artykuły may przy Bromie,chlorze i wszystkim co podpinają chemicy chemicy do leków czy subst psychoaktywnych.
Z chemii zawsze noga byłem.
Tylko po chłopakach co maja większą wiedze widać, że nie chce sie im już wdawać w dyskusje.
Dallej.
Polecam ten temat:
porownanie-pochodnych-metkatynonu-w-bombce-t48524.html
Tam arturo to genialnie wyjasnil.
Nawret Ty jabolman zrozumiesz.
Takie 4cmc prz seotoninie jest zblizone do mefa, przy czym przy dopaminie taki mef sie chowa.
A najważniejsze w t7ym wszystkim to to, że cmc nie generuje praktycznie zadnych metabolitów (mef je miał na dodatek niektóre neurotoksyczne, od razu zaznaczam, skutków takich metabolitów nie odczujesz dzis czy jutro, przy czym wielu za "zjazd" winą obarczało metabolity) przy 4cmc nie ma metabolitów bo wszystko w tempie ponadekspresowym wypierał/
Wiem, wiem mef i 3mmc to bylo cos.
Szkoda, że po odstawce 3mmc (bylem na ponad rocznym ciagu( przez 2 tyg zycie mi sie walilo - przy 4cmc mam 1 weekend i wracam do pracy w formie w jakij nigdy nie byłem.
Jeszcze w kwestii 4cmc w PL dobre sorty ma może 2 vendorów.
Resza ma to samo. Słabsza wersja 4 (najpewniejn produkt 30proc to 4cmc a reszta 2/3 cmc - tzw fachowa synteza).
Co do nosa. Żre, pali, piecze ok. Ale jak umiesz dbac to u mnie regenerajca sluzowki trwa 2-3 dni.
Płukasz wodą, smarujesz a potem nieco tabaki, żeby wzmóc produkcje sluzu.
I najważniejsze.
Zauważcie pewną prawidłowość.
Jak parę lat temu dopy wchodziły, wszyscy starzy użytkownicy amf i jej podobnych testow2ali. 90 proc z nich zakonczyla zabawe na 1 kontakcie.
Co wtedy leciało: trucizny, toksyny itd
Ich organizm jak i ukł nerwowy był przyzwyczajony dlo czegos innego.
Pamietam jak 5 lat temu kolezka przegiął z mefem (3 dni balu( to dzwonił, że umiera
Wtedy jednak uform0owało sie spore grono które ładowało mefa. I są mu wierni do dziś.
Tak jak ten mój koleżka modlił sie o kreche białego które go postawi na nogi tak dzis część badaczy ktorzy ładowali wtedy mefa a dziś ładują cmc modli sie o mefa.
I tak będzie z kazdym delegalem. Wyczerpuje sie nasz organizm.
Jak pisałem kieys pewnej dziewczynie tu na forum - jak łdujesz ketony to regeneracja organizmu (NIE TYLKO SEROTONINY!!!!!!!!!) powinna trwać 3-6 mies.
Te środki wyciągają wszystko z nas plus zaburzają całkowitą prace organizmu (np gospodarke elektrolitow).
Tak, kiedyś sie pisało o 1 miesiacu, ale to moze wystarczy na odbudowe serotoniny.
W te,macie o 4cmc Arturo pisał, że 4 na niego nie działa.
Wg mhnie i w takich prostych słowacg - wyczerpał możliwosci organizmu.
O wiele słabsza substancja x podziała. $ nie podziała
Rozmawiacie z człowiekiem któr7y na 3mmc zęby zjadł (doslownie czesc zjadłem: uwielbiuony szczekoscisk) wiec unikajny argumentów ze bronie chlorow itd
Piszmy o faktach,. Bo częśto jest tak, że fakty badan byly ok jak mef byl the best, teraz jak stawka sie nieco zazebila to juz nie ma co patrzec na badania wszysscy czujemy...
Wiec zwyczajnie skoncz swoje gledzenie bo pokazyjesz tylko jedna strone medalu.
Zgienty pisze:Hehe, jak Borixon. Nie rozumiem takich ludzi. Czemu nie przejdą na iv?
Grunt ze swiat lizergamidow sie nie zalamuje :yay: Rozumiem ban na kanna - one sieja najwieksze zniszczenie wsrod swoich uzytkownikow. Jest ich w zasadzie niewielu w porownaniu np do milosnikow ketonow, ale mimo wszystko to oni w najwiekszej ilosci trafiaja na sory, przynajmniej wedlug mediow.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?