Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Największa rzecz jakiej NIE zrobił w życiu.
The child is grown
The dream is gone
  • 12775 / 2470 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
No trzeba byłoby to sprawdzić w Księdze Guinessa
Był to tym odcinek South Park - "More crap". Zacięta rywalizacja pomiędzy Randym (ojcem Stana) a... Bono. Okazało się, że Bono to tak naprawdę gówno zrobione przez członka European Fecal Standards and Measurements.
  • 2976 / 256 / 0
Nozer pisze:
Loperamid podbija dzialanie opio
Nie podbija, chyba że zjesz z 10 paczek poprzedzając to wrzuceniem czegoś, co lekko "rozpuści" P-glikoproteinę z której składa się BBB.
ChrisMoltisanti pisze:
Największa rzecz jakiej NIE zrobił w życiu.
%-D

Tak patrzę i myślę że to gówniany temat i mocno śmierdząca sprawa.,

Jak ktoś jest w ciągu na mocnych opio i dużo je to warto raz na dwa-trzy miesiące wziąć coś na przeczyszczenie w potrójnej dawce,, niby można odstawić na parę dni, ale który ćpun przy zdrowych zmysłach by odstawił dragi ? Chyba tylko jakiś desperat.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12775 / 2470 / 0
Gówno jak gówno... może i jest duże, ale 9kg? Nie wydaje mnie się.
  • 1450 / 19 / 0
Gówno jak gówno. Ciekawy jestem ile na tronie nie siedział. Z miesiąc? Z tomografii można wywnioskować, że gruby nie był także jakoś często nie jadł...

I dziwne, że pod ciężkością masy kałowej odbyt nie wypadł.

PS. weź wysraj takie jak Cię pogodni %-D
To gówno sięga od jego odbytu, prawie do jego serca.
Można wywnioskować, że układ pokarmowy miał tak zapchany, że kloca miał w... przełyku.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1509 / 223 / 0
Teraz mogę pójść spać spokojnie. Już dzisiaj zobaczyłam temat na podforum pod tytułem "9 kg gówno". :heart:
A swoją drogą - o kuuurwa, jakie to BYDLĘCE! w sensie rozmiaru. To można tyle nie srać, żeby aż tyle tego skumulować ?! 8-( Ile nie srał wobec tego ? Przecież to dyskomfort się odczuwa na samą myśl o takiej ilości szitu w sobie!
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 714 / 48 / 0
@up dlatego wyzionął ducha. Wizja na fazie tego 9 kg gówna mówiącego "wysraj mnieee!!" pewnie każdego by przeraziła ...
  • 1509 / 223 / 0
Chyba ze zgryzoty na myśl o tym, że musiałby to kiedyś wydalić. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1450 / 19 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI

To już wiem czym się inspirował Gracjan Roztocki xD
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 672 / 127 / 0
Kurde, powiem Wam ze dopiero uswiadomilem sobie ile to jest 9kg.

Cisne na silce, walcze z hantlami, i biore takiego 10kg i przypomnial mi sie ten temat. Teraz dopiero wyobrazilem sobie jakie realnie typ nosil brzemie w sobie. Masakra,na wszelki wypadek do zestawu z helem bede kupowal przeczyszczacze. %-D
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.