Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
Biorę 900 mg lekko zamula czy ewentualna mała ilość jakiegoś stimu nie będzie się gryzło?
  • 640 / 118 / 0
Wziąłem kilka razy jakieś stimy na karbamazepinie i prawie nie działały.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 24 / 0
Fakt nie działają praktycznie.
  • 1660 / 300 / 0
Ale na ciśnienie związane z dragami - jak znalazł. Znalazłem Amizepin, wpierdoliłem 800mg i spokojniutki jak baranek, bez idiotycznych ciśnień, żeby coś przyjebać innego :D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 192 / 20 / 0
Potwierdzam, karbamazepina jako stabilizator dobrze się sprawdza i w stabilizacji nastroju, i w przypadku napadów głodów psychicznych. Generalnie polecam. Nie muszą być to duże dawki pewnie około 400mg/d (np. 2x200mg, albo 1x400 retard
  • 640 / 118 / 0
Tylko trzeba uważać, bo szybko można wsiąknąć, kiedy doświadczy się jej działania. W krytycznym okresie odstawki doszedłem do dawek 5-6 x 200 mg dziennie. Brałem, spałem, brałem, spałem. Obudziłem się na dobre, kiedy tabsy zniknęły i zaczęła się męka. Tzn. według mnie karbamazepina nie tyle pozwala przetrwać najtrudniejsze chwile, o ile odwleka je w czasie. Tak czy inaczej po zaprzestaniu łykania tabletek pojawia się głód, a do niego dołączają bonusy wynikające z odstawienia leku. Ogólnie rzecz ujmując, nie polecam.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 234 / 11 / 0
Bo może cały myk polega na tym żeby na odstawce dany lek brać na tyle krótko żeby zniwelować najgorsze objawy odstawienia i odstawić go na tyle szybko żeby nie dorobić się kolejnej zależności, ale żeby zasmakować objawy odstawienne, które są najgorsze na początku odstawki, a z czasem się poprawiają. Stosując leki tym trybem zapewnisz sobie miększe lądowanie bez dokładania kolejnej kuli u nogi.
  • 16 / / 0
Na pewnym forum o nerwicy wyczytałem, że stosowanie karbamazepiny może powodować problemy ze wzrokiem. Biorę Amizepin od około roku w dawkach 3x 200mg. Na dzień dzisiejszy bywa, że mocno pieką mnie oczy i bardzo mocno łzawią, do tego czasem rano, po przebudzeniu widzę jak przez mgłę. Ktoś mógłby się do tego odnieść?
Hypermegazajebiścina 50mg
  • 708 / 24 / 0
Ja takich objawów nie miałem.
  • 1660 / 300 / 0
Nie jestem chory na padaczkę, czy inne dolegliwości leczone karbamazepiną, ale to dosyć interesujący lek. Ja np. odczuwam przyjemność z dawek do 700mg, nazwał bym to punktem odcięcia między pożądanymi efektami, a ostrymi zawrotami głowy i niemożnością chodzenia prosto - chodzi się jak najebany menel. A przy 2 gramach, co już pisałem, ale post wsiąkł, to nie da się chodzić bez wywalania się co rusz. Dobrze, że pozabierałem wszelkie metale itd. z pokoju bo zabiłbym się już wiele razy :blush:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.