(5R,9R,13S,14S)-4,5α-epoksy-14-hydroksy-3-metoksy-17-metylomorfinan-6-on
http://pl.wikipedia.org/wiki/Oksykodon
Oczywiście mam na myśli dawki i spostrzeżenia ewentualnych użytkowników.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
najlatwiejsze tabletki do przygotowania dozylnie, bo tylko jest kolor/wosk na wierzchu, a w srodku nie ma wosku w tabletce. sie rozgniecie i zalewa woda z czajnika na lyzce i 3 razy mozna wyciagnac , .
hel lepiej kopie, i szybciej . ale ja lubie lpiej to. nie ma jakis swedzenia jak przy morfie, ani czucia igiel na ciele.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Kapitanie czytało mi się ciebie jak Wołoszańskiego o bombach atomowych. Z niewiadomych przyczyn zawsze sobie kojarzyłem opiaty z tą bronią :cheesy:
A tobie gratuluję stylu i wiadomości ;-)
Piszcie kiedykolwiek
Product: Oxycodone HCl Extended-Release Tablets CII
Strength: 10 mg
Brand Name: OxyContin® Tablets
TEE: AB
Imprint Code: 93/24
OTC / RX: Rx
Description: Oval, White
jesc? czy iv? i jak tak, to jak sie robi z tabletek dawke dla osoby pierwszy raz majacej stycznosc z czyms takim? (wczesniej tylko psychodeliki i stymulanty)
dla osoby pierwszy raz majacej stycznosc z czyms takim?
lucyper2 pisze: Zwyczajnie to pokrusz i w nos zapodaj. Tak jak cywilizowane ćpuny.
Ehhh, jak masz czyste tabl. z fabryki to ja bym się nie bał walić i.v.
Co innego brudny braun z ulicy - ten tylko do palenia.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.