Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 138 / 1 / 0
deksa, deksa więcej to Cie zegnie jak trza, nocoty nie wiesz?
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Zajarałbym jointa.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1683 / 126 / 0
Jak myslicie znajde dzis otwartą apteke?
  • 3497 / 741 / 9
nierozumiem pisze:
Deksa, deksa więcej to Cie zegnie jak trza, nocoty nie wiesz?
Kurcze, aż tak? A ile dexa na podbitke?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 1 / 0
Dżon Drevolta ja znalazłem :3

Serio pytasz?
Jak tak to serio odpowiem:
Gdy rzadko grzejesz to 60-80
Jeśli jednak często to ze 120 o ile w ogóle podziała bo nie wiem jak to jest z tolerancją na deiksem nigdy nie miałem
A jak jednak to prowo to zignoruj xD
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
Zgienty weź se zarzuć deksa ze 300 i po 40 min przykodżitsuj - tak, żeby się peaki nałożyły. To nie jest to samo co "podbijanie deksem", to je mix deks+koda jak sie peaki nałożą to jest zajebiście naprawdę polecam %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3497 / 741 / 9
Kurwa wlasnie musze zrobic ten mix kiedys. Wstyd sie przyznac ale nigdy nie podbijalem. :blush: cos tam grzeje jak zalozylem bluze trzeba pomoc tej cipce kodzie. Kurde moze jakbym jutro znowu zarzucil to by lepiej porobilo?
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Ja to se jutro zarzucę. Wiem to po prostu. Czuję w kościach. :D Bronić się będę jak czegoś złego, ale i tak nogi same zaniosą mnie do apty. To nie przypadek, że wystarczy, że wyjdę z domu i po schodkach i jestem w aptece. %-D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1683 / 126 / 0
Wszystkie apteki pozamykane, ah ten katolicki kraj
  • 1509 / 223 / 0
Dymaj do całodobówki. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.