Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / / 0
Starbucks Coffee, żółte okrągłe z delikatnymi ledwo widocznymi czarnymi plamkami, przedziałek na odwrocie. Ktoś coś?
  • 291 / 7 / 0
Teraz w tych supermenach nie wiadomo co sie znajduje nie ma co porównywac z pierwszymi Supkami co były z 2 lata temu nie dużę granatowe nawet nie ktore w czarne podchodziły były elegancko zrobione i robiły niesamowicie :D
Pamiętam sylwester 14 na tych superkach całą ekipa pojechalisy na event co tam sie działo każdy latał jak za dawnych czasow :D
  • 732 / 57 / 0
Ja je miałem teraz w zimie i na wiosnę ale to fakt że maszynkę do wybijania można sobie sprzedawać shit bazując na fejmie danego wzoru
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 2 / / 0
Snapchat zielone, warto???
  • 3 / / 0
Nazwa: Starbucks Coffee
Kolor: żółte delikatne czarne plamku
Kształt: okrągłe
Logo: Napisy: Starbucks u góry, Coffee ba dole w srodku logo ciężkie do określenia
Gdzie kupione: Pomorskiw
Kiedy kupione: 08.2016
Sposób przyjęcia: połyk
Opis działania: 1/2 tabsa ze względu na warunki, nie wiedzialem czego sie spodziewac a nie chcialem zepsuc wieczorku z moja laska. Po 30 min delikatnie wlazla, bardzo przyjemne doznania z kazdego dotyku. Lekki luz, calkowity ogar sytuacji, skupienie na zarzuconej akcji, wrazenia wzrokowe jak po 3 drinkach, zato super koordynacja ruchowa. Miłośc do swiata, a papieros w swietle ksiezyca poprostu delicja. A kulminacja? Kobiecie robisz takie rewelacje ze az sama dopytuje co to bylo :) sex przekozak. Jutro biore zapas na pół roku!
Testowalem przez ostatnie 6 lat sporo i rużnego ale tooo? Stawiam wyżej niż te ktore do tej pory na 1 miejscu oceniałem tzn. żółty supermen z bezposrednio od znajomego holenderskiego chemika, po którym z moja kobetką miałem 3h ostrej jazdy.
Pooolecam!!!
Ocena działania: 11/10
  • 4 / / 0
Niebieskie, okrągłe "RG" z przedziałką z tyłu. Wie ktos cos na ten temat ?
  • 6 / / 0
Nazwa: Diamenty
Kolor: Czerwone
Kształt: Diament
Logo: Diament
Gdzie kupione: Kujawsko Pomorskie
Kiedy kupione: 21.10.2016
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Po 40 minutach lekki nie ogar gorąco ręce się pocą :D brak ostrości ekranu troche skacze euforia chęć rozmowy z innymi oczy jak 5 zł dobre pixy polecam :D
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze: były o smaku truskawkowym ;)

scalono - WRB

Nazwa: lew
Kolor: lekko czerwony bez żadnych plamek
Kształt: okrągłe
Logo: Napisy: Czerwony lew
Gdzie kupione: Kujawsko-Pomorskie
Kiedy kupione: 10.08.2016
Opis działania: Zjedzona jedna gorzka w smaku. Po 40 minutach brak żadnych efektów źrenice lekko powiększone. Totalna tragedia
Ocena działania 1/10 Nie polecam

scalono - WRB

Nazwa: Maski Anonymous
Kolor: Czerwony
Kształt: Maska Anonymous
Logo: Anonymous
Gdzie kupione: Kujawsko - Pomorskie
Kiedy kupione: 07.15.2016
Opis działania: 8/10
Ocena działania: Zarzucona jedna po 30 minutach zaczynało się coś dziać lekki nie ogar brak mozliwosci skupienia wzroku na jednym miejscu chęć rozmowy z innymi euforia
Dodatkowe komentarze: Dobre kółka polecam :D
  • 1 / / 0
Witam mam pytanko ostatnio kupiłem pixy lecz nie wiem na czym są były takie pomarańczowe z logiem typka z piły
  • 111 / 2 / 0
sprinterek pisze:
Nazwa: Diamenty
Kolor: Czerwone
Kształt: Diament
Logo: Diament
Gdzie kupione: Kujawsko Pomorskie
Kiedy kupione: 21.10.2016
Opis działania: Po 40 minutach lekki nie ogar gorąco ręce się pocą :D brak ostrości ekranu troche skacze euforia chęć rozmowy z innymi oczy jak 5 zł dobre pixy polecam :D
Ocena działania:7/10
Dodatkowe komentarze: były o smaku truskawkowym ;)
Też jestem z kuj-pom i wersja różowa (opisywałem parę stron temu) już nie taka dobra. Ciekawe czy od jednego producenta...

PS wysłałem Ci maila, looknij
  • 24 / / 0
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: pomarańczowy
Logo: Chupa Chups
Gdzie kupione: Wielkopolska
Kiedy kupione: Sierpień
Sposób przyjęcia: Doustnie
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: Dobra na pierwszy raz, przyjemna tableta na MDMA, ale dla bardziej zaawansowanych zawodników polecam zaopatrzyć się w więcej. Jedna moze mieć koło 120mg
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.