Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
brał ktoś z Was antydepresant razem z neuroleptykiem?
  • 143 / 3 / 0
Tak, ja biorę fluoksetynę, tisercin i chlorprotiksen.
  • 968 / 96 / 0
lepiej działa na natręctwa i fobie od branych oddzielnie?
  • 143 / 3 / 0
Tak. Chlorprotiksen biorę doraźnie w wypadku ataku paniki i sprawdza się średnio, ale reszta ok.
  • 1957 / 230 / 0
Zamień chlorogówno na benzo. Skoro tylko doraźnie.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 141 / 1 / 0
Sem pisze:
brał ktoś z Was antydepresant razem z neuroleptykiem?
Ja brałem, olkę z setaloftem (sertalinum).

Czułem się dobrze, ale psychiatra stwierdziła że w chadzie wydłuża mi to czas epizody maniakalne i odłączyła :/
  • 785 / 16 / 0
co dodac do paro i rispo na natrectwa zeby jeszcze silniej je zagluszyc ??
  • 3455 / 1118 / 0
W moim przypadku releasery, inhibitory dopaminy świetnie działają na natręctwa myślowe, obsesje, celowałabym w to, jeśli nic się nie poprawia po SSRI. Moklobemid, amfetamina i inne. Nie polecam łączenia z paro i rispo.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 10 / 1 / 0
Ja biore klomipramine. przypisywana sertralina u mnie działała nieznacząco, fluwoksamina podnosiła tylko nastrój i wywoływała bóle głowy, z kolei duloksetyna radykalnie zmniejszała natręctwa i obsesje ale to był serotoninowe szaleństwo. dlatego biore anafranil nie mam objawów F42, a działań niepożądanych występuje tylko senność.
Uwaga! Użytkownik Duro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 403 / 79 / 0
[mention]Duro[/mention]

kwetiapina Ci pomoże
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.