Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Myślę teraz czy warto wymienić moja aurę na pro 5 dopłacać 280zl..kusi ten v5 pro..taki już profesjonalny sprzet
  • 4 / / 0
Na sklepie vaporshop pojawiło się coś nowego v5s mini pro w cenie v 5 proku ale i tak dość dużo 599. Myślę nad 5s jest tańszy a ma prawie wszystkie opcje v5 pro oprócz wyświetlacza i regulowanej temp ale ma podświetle nie komory szklany ustnik ceramiczna komorę metalowa obudowę. .i jest za 469 a nie 599. Jak myślicie jaki wybór będzie najlepszy? Czy pozostać przy mojej aurze :)
  • 16 / / 0
Waporyzacja marihuany to jest dobry pomysł bo zdrowsza jest :)
Uwaga! Użytkownik dawid12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
Sporo osób pyta o dobry tańszy (do 100$) vapek. Vapecritic nagrał właśnie taki filmik :)

https://www.youtube.com/watch?v=ht1gAfgO3xo
  • 60 / 21 / 0
Przy waporyzacji wydziela się jedynie THC ? Zależy mi też na medycznym działaniu trawki, a takie właściwości posiadają składniki CBD i CBN. Czy jestem w błędzie ?
Co możecie powiedzieć na temat waporyzatorów typu Volcano ?
  • 46 / / 0
Temperatury wrzenia CBD i CBN to około 180-190*C więc przy takiej temperaturze waporyzacji będą się również wydzielać. Oprócz tych dwóch jest jeszcze sporo innych kannabinoidów o różnych właściwościach, które występują w suszu konopii.
  • 18 / 1 / 0
Przy waporyzacji 180°C nie wydzielają się wszystkie kanabinole, ale przy 210 już praktycznie tak. Volcano to sprzęt najwyższej klasy, jak wszystko tej firmy. Nic dziwnego że prawie nikt nie sprzedaje używek ^^. Na calym allegro i olx widzialem tylko 1 sztuke sprzetu od S&B (Crafty)
  • 416 / 18 / 0
http://allegro.pl/herbal-vaporizer-wapo ... ocket_id=9
a takie cos?

Warto czy szkoda hajsu?
  • 1317 / 234 / 0
ArsonMJ pisze:
http://allegro.pl/herbal-vaporizer-wapo ... ocket_id=9
a takie cos?

Warto czy szkoda hajsu?
Działa bardzo dobrze, ale łatwo w tym podpalić zamiast zwaporyzować.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 18 / 1 / 0
Wygląda niepozornie :) Sam jestem ciekawy jak działają tańsze stacjonarne zabaweczki. Ja zwyklę palę na powierzu, przenośny model to dla mnie mus ^^

Na takie wielkie forum tak mało jest waporyzatorów? Pochwalcie się swoimi zabaweczkami :) A może zamierzacie kupić jedną?
Czy ktoś jest w posiadaniu PAX 2 i zrecenzuje krótko?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.