...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
z tym przyjęciem uzależnionych tylko od 5 lat to jakas dziwna sprawa bo miałem tam kilku znajomych co od 10 lat walili i jakoś ich przyjęli więc nie wiem jak mam to interpretować :P
Tylko w tym miejscu mogę zobaczyć siebie jak w zwierciadle xD :blush:
  • 189 / 3 / 0
Kto jest tam liderem?
  • 9 / / 0
Antek20bstok pisze:
z tym przyjęciem uzależnionych tylko od 5 lat to jakas dziwna sprawa bo miałem tam kilku znajomych co od 10 lat walili i jakoś ich przyjęli więc nie wiem jak mam to interpretować :P
Do lipca 2015 roku mieliśmy program długoterminowy i przyjmowaliśmy bez limitu długości uzależnienia. W lipcu 2015 program został zmieniony na krótkoterminowy w związku z tym wprowadziliśmy pewne kryteria , tj. długość uzależnienia do 5ciu lat. W tej chwili niema kolejki więc możemy przyjmować osoby będące uzależnione dłużej, najlepiej się skontaktować i zapytać. Musisz wiedzieć że osoby starsze i uzależnione długo, często wymagają dłuższej terapii.
Torpeda pisze:
Kto jest tam liderem?
W tej chwili obecnej niema lidera. Poprzedni lider jest na urlopie wychowawczym.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.