Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 2 / 0
Ja grzeje fetke juz 12 lat w tym 2 lata codziennie, 6 nocy bez snu potem 30-40godzin snu potem jesli mam temat w granicy 2g +| spie kolejne 24h jesli czuje strach ze zaraz moze mi go braknac dostaje szalu i robie wszystko by go zdobyc po czym swiadomosc ze "mam" uspokaja mnie na tyle ze nie musze brac. Jestem bardzo zdrowym czlowiekiem wyleczylem astme bedac dzieckiem, skutki uboczne po moich mitingach to odciski na stopach tak duze ze buty bedac na codzien luzne staja sie o 2numery za male, co dziwne nawet gdy znikna a ja nie grzeje pojawiaja sie od samego lezenia spowrotem
  • 1817 / 110 / 0
amfa to gówno, syf, upokorzenie, bezdomność, zerwane stosunki rodzinne, smutek, zal, przygnębienie i nie będę więcej wymieniał, a najgorsze jest zniszczenie sobie zdrowia psychicznego, że po fecie już nic nie jest na trzeźwo takie samo. amfetamina to chujstwo nad chujstwami, nigdy bym drugi raz w życiu tego nie przyjebał. To niszczy wszystko i wszystkich. Ludzie nie dajcie Sobie wmówić że jest inaczej bo ćpun zawsze wszystko wytłumaczy. Po prostu jak nie kosztowaliście to NIGDY nie kosztujcie i będziecie już przez ten sam fakt ludźmi wygranymi i szczęśliwszymi o niebo od tej całej bandy przejebanych ćpunów prze chujowej amfetaminy, szmaty.
  • 640 / 119 / 0
Ćpuny przynajmniej samodzielnie decydują o własnym życiu. Pomyśl, że gdybyś nie zjebał sobie perspektyw dragami, musiałbyś losować na kole fortuny inną atrakcję. Do wyboru miałbyś, np. wodogłowie, kredyt po starej, raka odbytu, zeza lub niechciane dziecko w gimnazjum. Ciesz się tym, co masz!

https://youtu.be/aJnuy4NjWPM
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 110 / 0
Co ty pierdolisz imbecylu (bez obrazy) ale twoje słowa zabrzmiały jak byś był niespełna rozumu."Ćpuny przynajmniej samodzielnie decydują o własnym życiu." No kurwa to zdanie pokazuje najlepiej jakie narkotyki poczyniły spustoszenie w twojej głowie. Co kurwa mać...? co bym losował? wodogłowie lub raka...? co ty kurwa pierdolisz? Żyłbym jak wolny człowiek, wolny od nałogu, pracowałbym, miał mieszkanie, rodzinę, cieszył się normalnymi, prostymi rzeczami jak każdy(wyjściem na spacer czy wyjazdem na wczasy, uprawiał sport...) a tak kurwa siedzisz na dupie i tylko żyjesz od działki do działki okłamując sam siebie jak Ci to dobrze i jakiego wyboru to sam nie dokonałeś. No kurwa gratulacje, naprawdę wybranie narkotyków jako sposobu na życie to szczyt mądrości życiowej. Pomyśl kretynie co napisałeś kurwa mać, ilu kurwa znasz szczęśliwych narkomanów? ilu narkomanów ma normalne, zdrowe relacje z rodziną, z samym sobą, z swoją głową, czy ze społeczeństwem?no ilu baranie? Większość, ach większość, wszyscy narkomani to ludzie przegrani,a w raz z latami trwania nałogu pogrążającymi siebie i wpychającymi w cierpienie, samotność, krzywdę, depresję, co zazwyczaj kończy się samobójstwem lub wegetacją w najlepszym wypadku i ty mówisz mi o wyborze kurwa? Wyborze czego? piekła na ziemi i spierdolenia sobie pięknego życia? I ty kurwa śmiesz pierdolić że narkotyki to jakiś wybór, kurwa widać że bierzesz rok i pierdolisz takie bzdury że aż głowa boli. Narkotyki to w perspektywie czasu cierpienie, depresja, choroby psychiczne i śmierć. Więc kurwa mać zamknij ryj i skończ choć pierdolić bo doprowadzasz mnie do białej gorączki.

P.s Przepraszam z ewentualne inwektywy i wycieczki osobiste, ale wybacz nie wytrzymałem. Napisałbym to każdemu kto by pierdolnął taką głupotę.
  • 376 / 37 / 6
Mocno pocisnales, ale ... jakbym wiedziala 15 lat temu jak bedzie wygladac moje " zycie" , jakie bedzie spieprzone i uzaleznione od tego czy akurat mam co wziac ,czy nie i byc na duposcisku( btw wlasnie jestem ) to nigdy bym nie sprobowala . Znajomi w moim wieku maja standardowo rodzinke , domek , prace etc. ( nie wnikam na ile sa szczesliwi , czy im brakuje " czegos" ) chodzi mi o sam fakt realizacji tego wszystkiego ( dla mnie to jest tak nie realne , nawet wyobrazic sobie nie potrafie tego )
  • 1817 / 110 / 0
Shrank23 no dokładnie o tym mówię, ty już teraz to widzisz, a zobaczysz że za 10 lat będziesz w tym samym miejscu tylko w dużo gorszym zdrowiu psychicznym i w depresji, będziesz samotna i coraz bardziej będziesz pogrążona w negatywnych myślach a perspektywy na normalne życie za 10 lat się tak oddalą że zupełnie nie będziesz w stanie nawet sobie wyobrazić ich realizacji, że o pustce, samotności, cierpieniu nie wspomnę. Życie narkomana jest bardzo smutne, przesiąknięte cierpieniem tak mocnym, że w dużej części nie do wytrzymania z każdym kolejnym rokiem tak że często się to kończy tragicznie. ZYCIE NARKOMANA TO PIEKŁO. Z czasem zaczniesz to dostrzegać coraz bardziej.
  • 447 / 50 / 0
przygoda od jakis 10 lat
moze mniej
nie, nie jestem uzalezniony.
  • 308 / 17 / 0
Po czym wnioskujesz, że nie jesteś?
Uzależnienie to zjawisko nie tak odległe i straszne jakby się zdawało. Równie łatwo jest się "uniezależnić", pod warunkiem że nie gloryfikujemy tego jako wyczynu trudnego i nie podchodzimy do niego jak do utopijnej "ziemi obiecanej", która ledwo widnieje na horyzoncie.
  • 46 / 2 / 0
eliot ma rację. Mnie od paru dni skręca aż żeby coś zajebac (obojętnie feta, trójka, czwórka, cokolwiek) a już parę miesięcy walczę z tym gownem...
Chujowo bo kiedyś przez cały dzień myślałem o seksie, siłowni itd.
Wyjście na miasto sprawiało radość, zapalenie papierosa z kumplem.
Dzisiaj ze wszystkich sił bronie się przed tym żeby nie wyjść z domu. Bo nie mam ochoty z nikim się spotkać (stałem się aspoleczny) tylko wydać kasę na truciznę, zapierdalać w samotności cała noc, a jutro zwala i tyle.
  • 3854 / 316 / 0
Eliot, widzę zmianę podejścia. Propsy :-)

Nigdy w życiu nie straciłem tyle, co przez amfetaminę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.