Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
chomik_morski pisze:
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
ja też wierze że dex nie szkodzi ]
niee....wcale nie szkodzi ;p DXM jest młodym dragiem...mało o nim wiadomo więc na starość się pewnie dowiemy jakie mamy skutki uboczne (o ile dożyjemy ;p )
oj oj oj.....o kurwa....ja od 6 mies. biore dość intensywnie (właśnie policzyłem mniej więcej....zaczęło sie w styczniu/lutym intensywne). od tego czasu dex mnie zmienił totalnie, pogląd na świat, zachowanie, zmniejszenie zahamowań i w ogóle...w szkole to się skupic nie dało....bóle wątroby-czasem coś poboli...ale nie dłużej niż dzień po łączeniu
wolałbym organizm z mniejszą tolerancją bo ten już mnie wykańcza finansowo :P
Nivel pisze:Koocham twoje pozytywne myslenie ;ppchomik_morski pisze:
tylko... tylko, tylko sie uzaleznisz, potem depresja układu oddechowego, potem sie dusisz i jednoczesnie szuksz śrubek do trumny a potem to juz pogrzeb. Amen
postaram sie ]
Wiem coś o tym. U mnie nie minął dobrze tydzień jak już mam dwa opakowania w szufladzie i doczekać się nie mogę piątku... Poza tym nie mam już zamiaru się rozdrabniać na jakieś 150/225/300 tylko walę od razu całe opakowanie, a za tydzień następne. Ot, wszystko.
450mg DXM co tydzień w piątek jak dla mnie, póki co przynajmniej, wystarczać powinno.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.