Sprzedawane w Polsce suplementy mają sugerowane dawkowanie 1g/dobę, ale wiadomo jak to jest z suplementami ;)
W badaniach klinicznych testowano 18g/dobę i wtedy inozytol łagodził objawy OCD równie dobrze jak SSRI.
Ważę ~62 kg przy wzroście ~179 cm (jestem ektomorfikiem), mam nieco rozregulowaną gospodarkę serotoninową, dotykają mnie stres (lęk przed nadchodzącymi porami roku, latem i jesienią), (czasem!) lęk społeczny i spadek nastroju, związany z przebytymi jakiś czas temu epizodami depresyjnymi o różnym nasileniu. Informacji może jak na lekarstwo, ale... właśnie! :-) Z góry dzięki za odpowiedź, a zakładam, że taka się pojawi, bo tematyka dopingu mózgu jest na tym forum dość spopularyzowana.
Fenylopiracetam - rano po śniadaniu 100mg i po obiedzie 100mg. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 5g na 25 dni kuracji = 16,99$ ~ 66,77zł. Obowiązkowy suplement. Dodatkowa stymulacja też pewnie Was usatysfakcjonuje.
CDP-Cholina - 400mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 18,53$ ~ 72,82zł / Wersja dla biedaków - Choline Bitatarate - 100g = 3,77$ ~ 14,81zł. Dawkować po 1g do wyczerpania zapasów. / Wersja dla cebulaków - JEŚĆ TYLE JAJEK ILE SIĘ DA.
5-HTP - 200mg na 45min przed snem oraz 200mg rano po śniadaniu. Powtarzać przez 25 dni. Efekt - uregulowanie rytmu dobowego, poprawa jakości snu, stabilizacja/poprawa nastroju. Zapas 10g na 25 dni kuracji = 6,99$ ~ 27,47zł
Flubromazepam 4mg - 12szt po 1szt wieczorem przed snem co 2 dni. Powtarzać przez 25 dni. Stosować jedynie w przypadku objawów nerwicowych/lęków. Zapas na 25 dni kuracji = ok. 30zł + około 15zł za wysyłkę z Polski na Paczkomaty. Suma = 45zł
Całkowity koszt optymalnej konfiguracji = 197z,06ł przy kursie dolara 3,93zł na dzień 15 czerwca 2016 roku + 50,42zł za koszt wysyłki z USA = 262,48zł. Wersja biedna = 204,47zł z wysyłką. Wersja cebulacka = 189,66zł. Wersja bez objawów nerwicowych (bez flubromazepamu) w opcji cebuli = 144,66zł(absolutne minimum) - fenylopiracetam, 5-HTP, wysyłka).
I tyle. Jak ktoś ma mało floty, a chce się skutecznie zregenerować za najmniejszy hajs i w jak najkrótszym czasie, to te 3 rzeczy wystarczają. W każdym razie zalecam pełen zestaw, gdyż ma największą i sprawdzoną przeze mnie i przez znajomych skuteczność. 3 lata walenia 3-MMC w trybie co 2-7 dni po 2-5g zaleczyło do stanu praktycznie pierwotnego w 25 dni tak że nie zauważałem już u siebie ŻADNYCH zmian. Oczywiście mówimy tu o subiektywnym poczuciu własnego ciała, pewne zmiany pewnie są już nieodwracalne - bądźmy szczerzy. Poza tym przerobiłem 100 różnych specyfików z każdej grupy i mimo wszystko ten zestaw się sprawdził + zaliczyłem 8 miesięczne SMOKE WEED EVERYDAY.
Wróciła:
-motywacja
-pamięć krótkotrwała i długotrwała
-dobre samopoczucie
-dobry sen
-kondycja(na tyle ile mogła bez ćwiczenia)
-ludzkie uczucia
-empatia
-no i zniknęły chęci na przywalenie
POLECAM, SPRAWDZONE, DZIAŁA.
artur019 pisze:.
Aniracetamu nie jadłem to nie mogę się wypowiedzieć. :/
artur019 pisze:może wystąpić lekki system overload i bóle głowy
Konkretnie pytam się o mleko sojowe i tofu naturalne.
Codziennie znajduje się to w mojej diecie i nie wiem czy dla pewności nie wykluczyć tego.
Pozwole sobie temat tutaj napisac, gdyż wspomianych 2 substancji używałem w celu poprawy koncentracji i psychosprawnosci umysłowej:
Od ok. miesiaca biore 4F-MPH. Nie w ciagu (no chyba ze ostatnie 3 tygodnie i zostawiam sobie na tydzien 2 dni przerwy, póki co 0 ubocznych efektów, 0 chęci na dosniffowanie).
Ostatnimi czasy zaczęły mnie niepokoić dziwne uczucia w głowie, tak jakby wyładowania, albo coś pękało. 2 razy w tym czasie miałem wizyte u neurologa i za każdym razem sprawdzal wlasnie, czy aby cos nie jest z ukladem nerwowym - nic nie stwierdzil.
Od przedwczoraj podobne rzeczy czułem w łydkach, zas wczoraj miałem potrzebe przebiec 200m biegiem szybkim na przystanek. Kiedy dobiegłem, uczucia w łydkach może nie tyle sie nasiliły, ile poczułem, jakby silny skurcz w obu.
Nadmienie w tym momencie, ze jeszcze przed siegnieciem po 4F, suplementowałem ginkoflav mag plus, czyli 119mg miłorzębu, 100mg magnezu (26,7% zapotrzebowania) i 1,4g wit b6 (100%) - 2 tabletki na dzien. Jednak po prostu sadzac ze to skurcz, zazylem tabletke z magnezem i wit. b6 - jak ręka odjał i te uczucia w głowie i skurcze.
Mam wiec pare pytan:
- Czy zazywajac (bo nie pamietam, ile mg miał ten suplement diety) witamine b6 ponad normę dzienna w postachi chlorowodorku może dojść do działania neurotoksycznego/uszkodzenia mózgu, jezeli tak to czy jest to nieodwracalne?
- Zakładajac, ze tym 4F wypłukiwałem magnez z organizmu - czy też ze strony układu nerwowego mam sie czego obawiac?
- Czy mozna w wypadku w/w sytuacji prosic o polecenie suplementu z magnezem?
Pozdrawiam
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.