Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
lucas zgadza sie, ja siebie nie uwazam za Boga, nie mam stalowych nerwów. Nie wiem jakbym zachował się gdybym sprzątnął kogoś i bym znalazł sie na psach. Wiem jedno - wpadając z dragami nie sprzedałbym nawet frajera. Dwa powody. Pierwszy odwieszają mi zawiasy i ide siedzieć, miałbym bardzo miłe życie. Drugie po wyjściu miałbym dopiero przejebane jesli bym sypnął nie właściwego człowieka.

I nie uważam siebie za kozaka. Po prostu wiem że dragi są nielegalne, osoba która mi sprzedaje sama ryzykuje wpadą. Ja wpadając mam coś przy sobie i to ja jestem winny więc ja jestem odpowiedzialny, po chuj mam kogoś za soba ciągnąć? Sam bym ne chciał byś sprzedanym i pod tym kątem też myśle...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jetrho-tull »
UapZBongaDym
ile Ty masz lat?
28
Czy jointy (czy cokolwiek tam cpasz) przeszkodzil Ci w zyciu nauczyc sie podstaw Ojczystego Jezyka? Kurwa,
jointy nie,wodka i laby jak bys chcial wiedziec.

a co ty kurwa miodek jestes, ze komus sie nie chcialo do szkoly chodzic to juz pojeb ma byc.
pojeb to jest z ciebie,cale zycie przy ksiazkach i huja z tego masz.
ja pierdole takich jak ty,czeba bylo to w dwa tygodnie na pamiec ksiazke i ocena pozytywna na koniec roku byla.a teraz sobie w holandi dlubie w nosie i12 euro mam.ty pewnie piec zloty na godzine i zapierdalasz jak ta cma.znam ja takich holendrow co to profesorami sa ahuje gniazdka nie umia wymienic,ty pewnie tez
ok zainstaluje tego jebanego firefox2 i huj,jak to tak was wkurwia.

ps.a z dyslekcja mod....tozes trafil ten papier uratowal mnie nie jeden raz.
a tak bez obrazy wole kuc obce jezyki jak ten nasz,zjebany-u-o,z-rz-ch-h pomyslcie tak logicznie po huj to wszystko,tak ale czlowiek se woli utrudniac,przeciez poco se ulatwiac. :nuts:
Uwaga! Użytkownik jetrho-tull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Einsten tak pisal ze sie go kurwa niedalo odczytac,a nie on to bys pewnie do dzisaj sral w lesie,
a listy wysylal bys za pomoca golebia.
ja sie nie wstydze ze pisze jak on,ale instrumety muzyczne i pedzel nie jest mi obcy.
by kurwy czlowieka nie zrazily do szkoly to ki huj wie kim bym teraz byl. Ale nie zaluje jest bardzo dobze.[ external image ]
Uwaga! Użytkownik jetrho-tull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: UapZBongaDym »
dobra, stary, nie klocmy sie :)

Ty masz swoje argumenty, ja swoje i nie na sie co przekonywac. Ty nie znasz mnie, ja Ciebie, to bez sensu i bez celu :)

po prostu chcialem Ci zwrocic uwage na to, a wiem ze w takiej formie dziala bardziej efektywnie. Nie chodzi tu o wyksztalcenie czy czytanie ksiazek, po prostu, z odrobiny szacunku do innych moglbys sie przynajmniej postarac.

Ale ok, koniec Offa.
Siema siema i :* na zgode :) i zeby wojen nie bylo :D
  • 28 / / 0
jak mowie firefox2 zain..
i graba widze ze jestes spoko kolo
A wszyscy gitowcy sa milo witani w moich wlosciach ;-)

do wszystkich modow zwracam sie z uwaga:

chyba ze wam wysle kope dobrego ziola,lub gribow w zamian jak mnie bedziecie poprawiac.heee :-)
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
[quote="jetrho-tull"]
do wszystkich modow zwracam sie z uwaga]

W tym pierwszym twoim poście doszedłem do połowy jak poprawiałem i pomyślałem "nieee pierdole, nie męczę się zaraz i tak zjeba poleci, że się o orty czepiam... Nabazgram na czerwono, może poskutkuje" :-D

kopa ziela? 60g?
edit:
Hmm... Deal %-D
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jakos bude olewałem, z polaka na koniec LO miałem 3 i to grubo naciągnięte, a pisownia wcale nie jest taka trudna.......
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 4 / / 0
ok, wracając do tematu.. tylko nie zjebcie mnie zaraz proszę, a zresztą jak tam sobie chcecie, grunt żebym otrzymał odpowiedź. Chciałbym dowiedzieć się, co z prawem do nie składania zeznań na komendzie ( bo w innych topicach jest o tym mowa), czy da się z tego skorzystać? Podobno, można powiedzieć że nie składasz zeznań i że będziesz zeznawał w sądzie w obecności adwokata (?) chodzi mi o jakieś lekkie przypadki typu posiadanie 1,5g zioła i np udostępnianie (ale osobom pełnoletnim)
Uwaga! Użytkownik wolnaczeczenia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
nikt ci na siłę buźki nie otworzy hehe, ale jeśli sędzia dostanie papier na którym np ktoś cię sprzedał, a ty się nie wytłumaczysz to jesteś ujebany. Dlaczego mieli by cie puścić do domu ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 4 / / 0
prawda, ale jak masz adwokata, to jest już zupełnie inna rozmowa
Uwaga! Użytkownik wolnaczeczenia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.