Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 21 / 0
Kurwa mac co za ludzie...przeczytales 2 ksiazki w zyciu w tym o psie ktory jezdzil koleja i rzniesz politologa.Mowie o definicjach ogolnie przyjetych w mediach.Czujesz potrzebe popisania sie swoja inteligencja?
Konserwatysci religijni moglem napisac i chuj.O tych definicjach bylo juz mnostwo, fakt pis jest partia lewicowa bo stawia na socjal, podobnie jak mega populistyczni samoobroncy i lpr.Ale po co mam tak pisac skoro w tv mowia lpr-skrajna prawica, pis-centroprawica badz prawica, po-centroprawica, samoobrona-chuj wi co, lid-centrolewica
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 459 / 4 / 0
MajkiMajk : Sorry, no offence ;-) nie czuje potrzeby popisywania się swoim intelektem, bo wiem, że ty dobrze zrozumiałeś o co mi chodzi. UPR to jedyna partia która idzie do Sejmu nie po to, żeby się nakraść, tylko wprowadzić swój program- wiekszość z uprowskich politykierów chce zniesienia prohibicji narkotykowej.
Ale niestety pozwole sobie zauważyć, że średnia wieku wchodzących na to forum, na pewno nie przekracza 20 paru lat. Współczesny emo-nastolatek nie wie raczej co to UPR i liberalizm.
Koniec posta, od dłuższych wywodow jest Sundazed, ten to ma dopiero intelekt.
Wracam czytać Psa który jezdził koleją :diabolic:
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 273 / 2 / 0
zajebiscie roni regan
intelekt mierzysz umiejetnoscia pierdolenia o polityce ?
a tak generalnie, to nie glupio prawisz, ale nie krzycz tak, narodu nie nawrocisz
  • 96 / 2 / 0
@sajberszaman

Niczego nie muszę. A zwłaszcza stosować się do Twojej "prawdy" ("ważniejsze dobro ogółu..."), pod którą z powodzeniem mogliby się podpisać Hitler (btw, ciekawych masz idolów, jak na eseldowca), Stalin, Pol Pot oraz reszta "wesołej gromadki" despotów i tyranów, dawnych i współczesnych.

Btw, zawsze twierdziłem, że w kwestii konkretów zwolennicy autorytaryzmu - bez względu na piórka, w jakie się stroją - śpiewają unisono. Dziękuję, potwierdziłeś moją tezę w całej rozciągłości...

@Kurwik
Beka. Pierwsze zdanie posta Sundazeda przeczytałem i już wiedziałem, że nie ma sensu dalej czytać.
A kogo obchodzi, że Ciebie nie obchodzi, co mnie obchodzi? Ja nie spamuję pod każdym Twoim postem, więc fuck off wylewać swoje żale gdzie indziej.

@Roni Regan
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Ostatnio doszedłem do wniosku, że (podobnie jak Benjamin Tucker) mogę określić się mianem "wolnościowego socjalisty". A po wpisie na blogu Kurwina - w którym autor wyzwał socjalistów od bydląt - stwierdzam, że jedyny wspólny punkt między mną a Kurwinem miałby miejsce w sytuacji, kiedy moja pięść dosięga jego ryja. Ni mniej, ni więcej.
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 4 / 0
Don Skuninhos- ja nigdzie nie powiedziałem że uważam się za wielkiego inteligenta, a że mam jakieś poglądy które potrafie uargumentować-więc sie z nimi nie kryje. Narodu nie chce nawracać, wystarczy kilku ludzi...

Sundazed- Sory za porównanie do Korwina, to bardzo excentryczny czlowiek. Ja do wolnościowego czyli dobrowolnego socjalizmu nic nie mam. Ale przyznaj że socjalizm narzucany przemocą ustawy-to jest bydlęctwo- o tych socjalistach pisał Korwin.
Ciao :heart:
Aha i to co Sundazed, z żalami nie do mnie :-p

• 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
Sundazed

"Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kurwa będę jak brzytwa!"

:)))))))) za oryginał olinowi należy cała kolejka dużej wódki !

Ja pieprze legalne narkotyki obłożone złodziejskim VAT`em.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 2 / 0
lepiej zlodziejski vat, tansze dragi i bogatsze panstwo niz zlodziejscy dilowie, drozsze dragi i prohibicja
roni, bardziej chodzilo mi o te mysl na temat intelektu sundazeda
  • 459 / 4 / 0
Jak dla mnie to Sundazed jest inteligentny. Ale, jak każdy anarchista, chciałby gwałtownie i szybko zmienić rzeczywistość. Jak dla mnie-niemozliwe. Chyba że na psilocybince ale tylko na pare godzin i w swojej głowie

• 273 / 2 / 0
dalej nie rozumiesz
ja nie podwazam jego inteligencji, chodzilo mi o twoje chujowe jej wyznaczniki
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.