Konserwatysci religijni moglem napisac i chuj.O tych definicjach bylo juz mnostwo, fakt pis jest partia lewicowa bo stawia na socjal, podobnie jak mega populistyczni samoobroncy i lpr.Ale po co mam tak pisac skoro w tv mowia lpr-skrajna prawica, pis-centroprawica badz prawica, po-centroprawica, samoobrona-chuj wi co, lid-centrolewica
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
Ale niestety pozwole sobie zauważyć, że średnia wieku wchodzących na to forum, na pewno nie przekracza 20 paru lat. Współczesny emo-nastolatek nie wie raczej co to UPR i liberalizm.
Koniec posta, od dłuższych wywodow jest Sundazed, ten to ma dopiero intelekt.
Wracam czytać Psa który jezdził koleją :diabolic:
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
intelekt mierzysz umiejetnoscia pierdolenia o polityce ?
a tak generalnie, to nie glupio prawisz, ale nie krzycz tak, narodu nie nawrocisz
Niczego nie muszę. A zwłaszcza stosować się do Twojej "prawdy" ("ważniejsze dobro ogółu..."), pod którą z powodzeniem mogliby się podpisać Hitler (btw, ciekawych masz idolów, jak na eseldowca), Stalin, Pol Pot oraz reszta "wesołej gromadki" despotów i tyranów, dawnych i współczesnych.
Btw, zawsze twierdziłem, że w kwestii konkretów zwolennicy autorytaryzmu - bez względu na piórka, w jakie się stroją - śpiewają unisono. Dziękuję, potwierdziłeś moją tezę w całej rozciągłości...
@Kurwik
Beka. Pierwsze zdanie posta Sundazeda przeczytałem i już wiedziałem, że nie ma sensu dalej czytać.
@Roni Regan
A no i ty Sundazed nie jesteś lewakiem(mam tu na myśli socjaldupokratów), bliżej ci do Korwina niż Olejniczaka...i chwała ci za to :-D
Sundazed- Sory za porównanie do Korwina, to bardzo excentryczny czlowiek. Ja do wolnościowego czyli dobrowolnego socjalizmu nic nie mam. Ale przyznaj że socjalizm narzucany przemocą ustawy-to jest bydlęctwo- o tych socjalistach pisał Korwin.
Ciao
Aha i to co Sundazed, z żalami nie do mnie :-p
"Teraz ze mną na solo nie wygrasz. Ja bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i kurwa będę jak brzytwa!"
:)))))))) za oryginał olinowi należy cała kolejka dużej wódki !
Ja pieprze legalne narkotyki obłożone złodziejskim VAT`em.
roni, bardziej chodzilo mi o te mysl na temat intelektu sundazeda
ja nie podwazam jego inteligencji, chodzilo mi o twoje chujowe jej wyznaczniki
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.