Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
Bigaffe1990 pisze:Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
mikeali pisze:Ja nie polecam, shit jakich mało. Zamiennik zamiennika zamiennika, którego lepiej nie tykać. No chyba, że sort miałem chujowy, gdzieś miesiąc temu.Bigaffe1990 pisze:Wie ktoa cos o 4cbc? Jest u mojego vendora a nic nigdzir o nim nie ma :(
Aha moje nie bd od polskiego vendora
A wyglada to tak
C13H18ClNO2
Ciezki bodyload
Ogromne uderzenia goraca ze az na dwor trzeba wyjsc
Trzyma ze 2h po czym mozna isc spac
Ogolnie same niepochlebne opinie
Wydebilem sampla od vendora
Bialy puder nie ma krysztalow
Testowac nie bede zdam sie na opinie innych.
Chyba ze juz bede zdesperowany to zdam relacje.
Ale
Jestem na ciagu z 3cmc
Po 2 nieprzespanej nocce kolo 4 w nocy zarzucilem na oko 150mg snifem
Uderzenua zimna i goraca
30 sekund wow
1 minuta wgniatabw fotel
Po 2 minutach juz bylo po
Doatalem gdama do testow za 2 tygodnie zjem na czysto i napisze.
EDIT:
Polecialo do kibla po urwanym filmie , nie wiem co mi sie stalo ale obudzilem sie w swoich zygach.
scalono - WRB
Temat chyba był, ale nie jestem w stanie namierzyć. Jeśli był prosze scalić.
4-CBC, 4-Chlorobutylcathinon, 4-Chlorobutylcathinone (engl.), 4-Chlorbutylcathinon, 4-Chlorbutylcathinone (engl.), 4-Chlor-Butyl-Cathinon, N-Butylnorclephedron, N-Butylnorclephedrone (engl.), Butyl-Clephedron, Butylnorclephedron
IUPAC: 1-(4-chlorophenyl)-2-(butylamino)propan-1-on, 1-(4-chlorophenyl)-2-( butylamino )propan-1-one (engl.)
[ external image ]
Od razu dorzucam linik do raportu:
http://neuepsychoaktivesubstanzen.de/4-cbc/
Byłoby miło jakby to ktoś streścił, bo tm eszystko neurotoksyczne i zabójcze.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.