Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Przerobiłem kilka g PV4 w niedługim czasie i podobnych objawów jak wspomniane powyżej nie uświadczyłem, oprócz typowych dla stimów efektów przedawkowania/zejścia. Coś na pewno jest na rzeczy z tą hepatoksycznością, ale pewnie jest tak jak w przypadku niektórych leków - u jednego nic się nie będzie działo złego, inny zżółknie i dostanie połowy uboków wymienionych w recepcie. Ja póki co jestem z tych pierwszych.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
Jak to jest z tą hepatotoskycznością do chuja pana. Bo to że jeden gość miał podwyższone próby wątrobowe o niczym nie świadczy, mógł tego wjebać nie wiadomo ile albo być politoksykomanem i jebać wszystko od lat a jak go zbadali to się okazało że ma zjebaną wątrobę od wszystkiego. Kurwa może wiki pierdoli bzdety? po nich się tego można spodziewać. Ktoś może coś więcej na ten temat? bo substancja jest kurwa dobra tylko ta rzekoma hepatotoksyczność mnie wkurwia i denerwuje.
  • 571 / 28 / 0
Kolego wchłaniamy hobbystycznie chińskie proszki robione w wiadrach z chiński bóg wie czego, co te rzeczy robią z wątrobą, tego nie wie nikt. Najpredzej my sami się tego dowiemy za pare lat. Na zdrowie.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
To fakt, co racja to racja. ;) Powiedz mi jeszcze thepass czy pv4 by się sprawdziło na dyskotekę-techno? Czy było by dość sił żeby tańczyć i jak widzisz czucie rytmu po tym cudeńku, bo po fecie się rytm czuło zajebiście? Aa i jakbyś wiedział albo ktokolwiek, jak libido po tym wygląda?
  • 15 / / 0
eliot pisze:
Jak to jest z tą hepatotoskycznością do chuja pana. Bo to że jeden gość miał podwyższone próby wątrobowe o niczym nie świadczy, mógł tego wjebać nie wiadomo ile albo być politoksykomanem i jebać wszystko od lat a jak go zbadali to się okazało że ma zjebaną wątrobę od wszystkiego. Kurwa może wiki pierdoli bzdety? po nich się tego można spodziewać. Ktoś może coś więcej na ten temat? bo substancja jest kurwa dobra tylko ta rzekoma hepatotoksyczność mnie wkurwia i denerwuje.
łap link do pełnej treści artykułu na temat zatrucia pv4 przytoczonego na wiki:

https://href.li/?https://goo.gl/2798BM
  • 1817 / 108 / 0
Thepass nie wiem czy brałeś MDPHP ale zakładam że tak. :) Szukam jakiegoś DRI do dyso i wziąłbym w sumie MDPHP bo vendor ma to i to. Tu się pojawia moje pytanie do ciebie, czy jest duża różnica pomiędzy pv4 a MDPHP na korzyść tej pierwszej? Bo jeśli tak to chuj, wezmę od biedy dyso tu a pv4 tam? :D Choc w sumie jak to ma być pod dyso to może jednak MDPHP będzie wystarczające? Nie wiem czy to jasno napisałem. ;) Ogólnie Thepass porównaj jakoś MDPHP do pv4? :D
  • 571 / 28 / 0
Obie substancje są dość podobne, MD PHP wydaje się trochę bardziej euforyzujące i niogarowe że tak napiszę, PV4 bardziej spidowe. Jedna i druga jest smaczna, z tym że 4 dostawałem w białym pudrze a MD PHP w brudnawych grudach, ale podobno jest i czysty sort na rynku. Nie wiem co doradzić, trudny wybór między tymi dwoma prochami...
  • 1817 / 108 / 0
Dzięki Thepass, już doradziłeś. ;)
  • 448 / 14 / 0
W pełni zgadzam się z tym opisem - pv4 fajne, jeśli ktoś chce czysty spid bez rozpraszania i jednocześnie uboki, które mniej dowalają. mdphp cóż, uboki w moim odczuciu trochę cięższe, przy czym rzeczywiście nutka euforii jest. Czy te kszty euforii, będące popłuczynami alfy są coś warte, to kwestia dyskusyjna. Ja bym szedł albo w pv4 albo w pihp.
  • 234 / 11 / 0
Strasznie kompulsywna substancja. Po niecałej godzinie jest niezłe ciśnienie na dorzutkę, takie że zdrowy rozsądek idzie na boczny plan. Czyli musi pewnie dopamina musi tu nieźle szaleć skoro tak to wygląda. Noradrenalina też jest swoją drogą i to niemało, bo po paru dorzutkach serce nieźle napierdala, oddech spłycony itd.

Jak się przetrzyma do T +2h to ciśnienie na dorzutkę spada, ale też nie ma jakiegoś zwała który by sam z siebie powodował chęć na dorzutkę celem niwelacji zwała.'
Generalnie substancja niezła nawet jak dla mnie - mimo że nie jestem fanem całej tej grupy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).