Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Mi GBL, o ile sort był super, bez żadnych efektów ubocznych, nie przypadł do gustu - ja raczej wolę benzo, na które, niestety, wyrobiłem sobie masywną tolerancję. GBL "nauczył" mnie co prawda większej pewności siebie i pokazał, jakie zmiany swojego zachowania na gieblowe wywołuje reakcje u ludzi.
Dla mnie to działało jak taki motywator i naprawdę podkręcał gadkę oraz pewność siebie. Co ciekawe, ten efekt nie zanika po zakończeniu użytkowania, jak już wspomniałem, można się tego nauczyć od GBL i wcale nie jest potrzebne jego ciągłe branie, by utrzymać to.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Fenetylamina pisze: GHB - warto.
trenując ostatnie 6 mc samoświadomość (to co czuje w danym momencie), to po paru mc zrobilem ponowne testy sub i wyszlo, ze GBL to trucie organizmu, niesmak w calych bebechach
Philipos pisze:
Angrybrads jest najlepszy :rolleyes: mówi o gieblu/ghb z nieporównywalną do nikogo innego na forum, zapierając się jednocześnie, że nie jest wjebany. To jest tak zabawne, że idzie opluć się gieblem i wypalić sobie dziurę na swoim ulubionej koszulisam sposób pisania Angry sugeruje UBER GŁĘBOKĄ wjebę w ghb/gbl.
to sie juz mozesz opluc a nawet rzygnac na teczowo bo jestem na calkowitym offie od wszystkiego od 2 lat, calkowicie czysty, a ty ? co ladujesz ? kiedy byles na offie ? spojrz w lostro i zamknij morde... nie pozdrawiam caluski :D :nolove:
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Niemniej, zauważcie, że również nie jest specjalnym zwolennikiem GBL. Podkreślał wiele razy, że GHB to zupełnie inna bajka. Nikt, kto nie spróbował jednego i drugiego, nie uwierzy mu (a teraz także i mi), bo to "to samo przecież". Nie, to co innego. Zarówno jeżeli chodzi o potencjał uzależniający, jak i szkody w organizmie. Działanie również jest in plus w porównaniu do giebla. Szczególnie, gdy teraz krążą sorty o nieznanym składzie. Odpowiednie przygotowanie GHB i masz po prostu czyste GHB bez żadnych zanieczyszczeń. To dodatkowy plus. Szczególnie dla osoby takiej, jak ja, gdzie ta niewielka domieszka zanieczyszczeń (alergenów) powodowała u mnie niebywały wystrzał histaminy.
Fenetylamina pisze:Ale to akurat może być prawda, Angrybrads jest po prostu przykładem skrajnej porażki systemu rządowego edukacji w dziedzinie nauczania języka polskiego. :P
Btw, odpowiadajac na pytanie zawarte w topicu, to nie warto imo dlatego;
dinarius pisze:Boga nie ma, Tobie to juz nic chyba nie pomoze, ja natychmiast przestaje pic jak widze ze mi na ciagu odpierdala albo sie w miare ogarniam i opanowuje... w dodatku jestes laska, ladnie musisz miec zryty dekiel pewnie wpierdalasz jakies inne kurestwa i Ci odpierdala no watpie ze to sam Gebels... po nim czlowiek jest szczesliwy xd pomijajac poranki jak budzisz sie wkurwiony bo zeszla faza ale to szybko naprawia poltoraczekBlair0 pisze:wiedzialam, ze zmienie zdanie. jesli wejde drugi raz w ciag -a wiec ziele sie spostrzezeniam dla potomnych.
zniszczna rodzina, ogromne oplaty za demolke, stracilam przyjaciol,chlopaka,moje studia wisza na wlosku, doglebia mi sie depresja i..mam nadzieje, ze cokolwiek uda m sie odbudowac ale popalalan w chuj mostow. mi juz nie wybaczy tego Bog. czesc!
blair vel gia aka krasnala aka kate
Bosz... No i właśnie, imo nie warto, bo grozi to zostaniem takim ignorantem. %D
Pisze to z lekkim przymrużeniem oka ale serio da sie zauważyć te prawidłowość, panujace przekonanie wsrod gieblowrakow o tym jaki to 'wonder drug' i bagatelizowanie tego nalogu.
Za to fakt jest taki, że giebl STRASZNIE obniża motywację do czegokolwiek i nie wiem, jak ja w ogóle mogłem zaliczać przedmioty na studiach (przyznaję, że wiele razy miałem po prostu farta, który mi się nie należał), będąc w ciągu. Wszystko ma dwie strony medalu.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.