Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
:)
:)
Ja jadlem z 3 razy i jak juz to mialem 2 dni
Sprobowac mozna ale nie ma co tego żrec.
Drugi dzien jest choojowy: brzuch boli, zawroty głowy, sennosc.
Takiej zwały nie ma nawet po najlepszym władku :)
Aczkolwiek pierqwszy dzien - czułem sie jakbym zjarął jakimś nieziemskim haszem. Śmialem sie z kumplem co 10 sekund :) (Akurat o tyle bo właczalem stoper, ile wytrzyamy.) A tu co zdanie ktoś powiedzial to bylo coraz smieszniej, no ale w koncu, pobilismy rekord i nie smialismy się... uwaga... 40 sekund :)
pozdrawiam.
No więc...wszyscy polecają gałki Kotany...całe orzechy. Nie wiem jakie wziels ale cale orzechy mocniej dzialaja niz bys mial sproszkowane. Może poprostu teraz gdy ludzie sie dowiedzieli o "innych" wlascwosciach gałki, to poprostu nagle są słabsze? A moze poprostu palisz duzo haszu :) i bomba "prawie jak po haszu" jest dla Ciebie za słaba?
Edit popołudniu: Nom troche namieszałem, chodziło mi że poprostu całe gąłki są lepsze a tego "własnorecznie starłem", gdzieś chyba niedoczytałem. :)
Może sproboj rano po przebudzeniu zjeść z 6 dużych. Ja po dwóch wielkich miałem nieziemskiego kopa. Tylko ten ból brzucha na drugi dzień strasznie mnie wku***.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata