Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Cześć nie mogłem znaleźć nic bliskiego mojego tematu jedynie do innych substancji.
Czy podczas zażywania metypred'u 16mg (Metyloprednizolon), mozna palić trawę?

Chciałbym zaznaczyć że jadę na koncert i na pewno bede miał więcej ruchu niż na kanapie w piątkowy wieczór, a nie chcę żeby mi serducho padło czy coś w tym stylu. Co do palenia większych ilości ale już na "kanapie" też bym chciał coś wiedzieć.
Dzięki :-D

Ja znalazłam. Klepsydra
  • 3455 / 727 / 9
W sumie to dzisiaj poleciał mix alko koda i 2-oxo-pce. W sumie nic specjalnego. Taki sobie normalnie poćpany jestem. Rozmemłany można rzec.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 762 / 37 / 0
Marysia złączona z procentem i przegryziona krzyżaczkiem. Takie miksy to się chwali
  • 39 / 4 / 0
Witam
Mam do was sprawę bo szczerze nie znam się jakoś specjalnie na chemicznym Ale wierze ze ktoś pomoze, mam 200pln i chciałbym za to zrobić jakiś mixik ciekawy, mam do wyboru: 4mmc, 3mmc, 4cmc, 3cmc... W cenach pewnie każdy się orientuję.... Zależy mi na jak najwydatniekszym mixie
  • 1817 / 107 / 0
A po co robić jakieś gówniane miksy skoro masz dostęp do 4mmc?! Bierzesz za całość 4mmc i lecisz. Ja bym tak zrobił. ;)
  • 152 / 13 / 0
Mixowanie ze sobą 2 substancji należących do stymulantów może być niebezpieczne. Także odradzam łączenie. Poza tym nie wnosi nic specjalnego. Jednak jak widzę, masz dostęp do 4-MMC, to bym na twoim miejscu nie bawiła się w mixy i ćpała wyłącznie to.
  • 4925 / 859 / 0
Jaram pisze:
Witam
Mam do was sprawę bo szczerze nie znam się jakoś specjalnie na chemicznym Ale wierze ze ktoś pomoze, mam 200pln i chciałbym za to zrobić jakiś mixik ciekawy, mam do wyboru: 4mmc, 3mmc, 4cmc, 3cmc... W cenach pewnie każdy się orientuję.... Zależy mi na jak najwydatniekszym mixie

Bierz mefki za calosc , nawet bym sie nie zastanawial .
  • 5 / / 0
Uskuteczniam właśnie. Browarkiem schłodzony. Benzodiazapiną rozluzniony i marysi chmurą uraczony. Miks o właściwościach relaksacyjnych, wart przetestowania
  • 6 / / 0
Witajcie!
Jestem nowa na tym forum i poszukuję informacji odnośnie tego, czy przy zażywaniu antydepresantów: wenlafaksyny i trazodonu, oraz leków przeciwpadaczkowych: lewetiracetam i lamotrygina, mogę zapalić trawę? Piję czasami alkohol, ale staram się tego wieczoru nie brać leków albo wziąć je dopiero po min. 4h od ostatniej dawki alkoholu. Teraz chciałam spróbować z mj, bo chcę się wyluzować, a nie chcę mieć kaca na drugi dzień. Czy z trawą robić tak samo jak z alkoholem?
  • 1817 / 107 / 0
Zaraz widać że zaczynasz wchodzić w świat narkotyków. Ja Ci nawet trawę odradzam, ale jeśli już chcesz to możesz zapalić, nic ci się nie stanie. trawa to w porównaniu z narkotykami syntetycznymi jak lampka wina do obiadu przy spirytusie, nie mniej jednak jak każde uzależnienia z czasem i intensywnością brania przynosi więcej strat niż korzyści i też potrafi nieźle namieszać w głowie. Wybór należy do Ciebie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?