ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
 ! Podobne wątki
czytam to forum juz od dawna ale pisze po raz pierwszy... otoż od dlugiego juz czasu ja i moj chlopak biezemy (feta i pixy) wszystko bylo w miare tylko jais czas temu cos sie stalo po wzieciu serc wymiotowalam w nocy pozniej po krzyzach i calkiem niedawno znowu moj organizm dziwnie zareagowal na biale trojkaty chyba byly mocno zafecione bo nie spalam cala noc a rano jak wstalam zakrecilo mi sie w glowie i stracilam przytomnosc ocucili mnie przynajmniej moja siostra tak tweirdzi a ja podobno poszlam do lazienki i znowu upadlam nie wiele z tego pamietam tyle tylko co opisalam ledwie udalo mi sie odwiesc ludzi w moim domu zeby nie wzywali karetki :) wtedy to bylby ubaw mialam takie galy ze tylko debil nie poznalby po czym no i wlasnie chcialam zapytac czy ktos z was moze mi cos poradzic zeby to sie nie powtozylo bo moze ja cos zle robie moj chlopak powiedzial ze to na zapasc wygladalo wiec prosze o rady pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31 marca 2020 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiono brzmienie tematu, dodano odnośniki
Uwaga! Użytkownik kasia88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
kasia88 pisze:
czy ktos z was moze mi cos poradzic zeby to sie nie powtozylo bo moze ja cos zle robie moj chlopak powiedzial ze to na zapasc wygladalo wiec prosze o rady pozdrawiam
dac sobie spokoj
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kasia88 »
łatwo powiedziec trudniej zrobic:) probowalam w sumie dac sobie spokoj ale za jakis czas i tak znowu
Uwaga! Użytkownik kasia88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Więc próbuj dalej.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 86 / / 0
szczerze to masz ładnie porytą głowe jak jeszcze bawisz się w narkotyki ,czytam zresztą w temacie o opisach piguł że dalej zamierzasz grzać ,życze powodzenia i obyś za szybko się nie przekręciła
  • 290 / 6 / 0
Lol, mi się po pixach zdarzyło rzygać ale jakoś tak nie dużo ale żeby zemdleć to mi sie nie zdarzyło nawet jak większą ilość wzięłam. Współczuje negatywnych jazd buehehehe. O jeden most za daleko, o jedną pigułę za dużo :cool:
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 8 / 0
Po pixach to można stracić świadomość a nie przytomność.
Błędne koło.
  • 290 / 6 / 0
sa różne odjazdy, ja np czasem łapie agreche, widziałam też akcję, że kumpel z którym byłam na imprezie sie strasznie pocił po pixach (nio pamiętam jakie to pilolo było ale chyba romb róyzowy czy renault??) i ledwo stał na nogach, dłonie miał tak odgięte śmiesznie i mówił że ma problem z oddychaniem źrenice też miał rozjebane strasznie, ale wyszliśmy z klubu ktoś polazł po coś do picia ten się napił i mu przeszło, mi się po tym nic nie działo ani innym osobom co brały te pilolo tylko jemu tak się zrobiło ale na szczęscie nie groźnie %-D :cheesy: :-D
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Po tabsach człowiek ma zabuzoną wymiane ciepła (przegrzewa się) i odwadnia szybciej
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
Może jakaś interakcja? Przyjmujesz jakies leki?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.