Flashback po lsd to to nie jest,także to możesz odrzucić.
między 17 a 21 rokiem życia paliłem codziennie
regularnie trawę, kilka razy żarłem kwarnika i grzyby, kilka razy drop i kilkadziesiąt razy feta.
Żarłem wtedy tabletki ziołowe na uspokojenie które niewiele pomogły. Zacząłem więc
pić więcej niż zwykle.
po lsd flashbacki są niezwykle tajemnicze, na pewno nie są nieprzyjemne, tylko dające do myślenia - po prostu wraca "kwasowy" stan umysłu bez halucynacji.
hpochondria to nie tylko wyszukiewanie u siebue chorob, to przedewszystkim wkrecanie sobie ich objawow i ich faktyczne odczuwanie, w twoim przypadku flashbackow. powinienes sobie uswiadomic ze jestes hipochondrykiem i ze to co czujesz to tylko falszywy wytwor twojej podswiadomosci.
moze to zabrzim troch schizofrenicznie po tym co napisalem, ale ja nie jestem specjalistą i moge sie mylic dlatego powinienes jednak isc do psychiatry. to najlepsze rozwiazanie
wiem skąd się część halunów wzięła - po prostu moja pscyhika wywlekła swoje brudy.
teraz mam problem, bo cały czas mam wrażenie, że coś po mnie chodzi, jak tylko mnie coś zaswędzi - bo na przyklad jest upał, to już się drapię i mam paranoję. a jak już jakiegoś żuczka lub nie daj boże robaka zobaczę mam taki atak strachu...
nie wiem, to pewnie nie jest flashback, ale to wraca ciągle i nie wiem co z tym zrobić. wolałabym nie iśc do psychiatry lub psychologa z tym, mam z tymi ludzikami złe dośw. czy możecie mi cośą doradzić?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.