Flashback po lsd to to nie jest,także to możesz odrzucić.
między 17 a 21 rokiem życia paliłem codziennie
regularnie trawę, kilka razy żarłem kwarnika i grzyby, kilka razy drop i kilkadziesiąt razy feta.
Żarłem wtedy tabletki ziołowe na uspokojenie które niewiele pomogły. Zacząłem więc
pić więcej niż zwykle.
po lsd flashbacki są niezwykle tajemnicze, na pewno nie są nieprzyjemne, tylko dające do myślenia - po prostu wraca "kwasowy" stan umysłu bez halucynacji.
hpochondria to nie tylko wyszukiewanie u siebue chorob, to przedewszystkim wkrecanie sobie ich objawow i ich faktyczne odczuwanie, w twoim przypadku flashbackow. powinienes sobie uswiadomic ze jestes hipochondrykiem i ze to co czujesz to tylko falszywy wytwor twojej podswiadomosci.
moze to zabrzim troch schizofrenicznie po tym co napisalem, ale ja nie jestem specjalistą i moge sie mylic dlatego powinienes jednak isc do psychiatry. to najlepsze rozwiazanie
wiem skąd się część halunów wzięła - po prostu moja pscyhika wywlekła swoje brudy.
teraz mam problem, bo cały czas mam wrażenie, że coś po mnie chodzi, jak tylko mnie coś zaswędzi - bo na przyklad jest upał, to już się drapię i mam paranoję. a jak już jakiegoś żuczka lub nie daj boże robaka zobaczę mam taki atak strachu...
nie wiem, to pewnie nie jest flashback, ale to wraca ciągle i nie wiem co z tym zrobić. wolałabym nie iśc do psychiatry lub psychologa z tym, mam z tymi ludzikami złe dośw. czy możecie mi cośą doradzić?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.