Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
znasz to?
podziel sie ciekawymi przemysleniami, podziel sie ziolem, zadzwon do mnie, mieszkam w bstoku ;)

jak myslicie, dlaczego zdazaja sie takie dni?
czy to juz narkomania?

o, wlasnie sie odmulilo.ide jarac ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 803 / 6 / 0
Mam to samo ja startuje dopiero po 22,

Dni się zdarzają, bo:
-nie ma dila
-nie ma hajsu na wieksze ilości
-nie ma wiekszych ilości
-nie ma z kim jarać
-ogolnodniowe wkurwienie
-nie wiem...
  • 92 / 1 / 0
Bywa. Strasznie wkurwia, gdy brakuje jednego elementu w genialnym łańcuchu fazowym.

+ milicja ciśnie,
przez co i najwięksi hurtownicy mówią 'Niet' [ u mnie w mieście jest od kilku dni z tym arcyprzejebane]. :-(
Uwaga! Użytkownik demo'NiC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
no przejebana sprawa, znam to uczucie .... przyczyny ? glownie z braku kwitu, czasem od swieta jak jest susza i nie ma skad ogarnac buha ... jednak ostatnimi tygodniami, zeby nie powiedziec miesiacami, jest mi to zajebiscie ale to zajebiscie obce, zwlaszcza teraz jak robie 4-te juz dzisiaj szklo
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
U mnie dzisiaj byla mala lipa, ale wlasciwie to tylko na moim osiedlu :) bo wystarczylo 20 minut drogi na inne osiedle aby ogarnąć calkiem sympatyczne ziolko
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
idę przeczyścić zatkany zlew a później jaram i drugi zlew, ale ze swojej głupoty i jarania przed płudniem
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 7 / / 0
Hejak a co ja mam powiedzieć od 5 miechów niemogę kupić zielska bo siwa bania i kontaktów brak
niedługo to herbatę zacznę jarać
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Kup sobie korę kruszyny. W działaniu podobna do MJ.
Excellence.
  • 24 / / 0
o nie od 5 miechow to niezle to ja niewiem jak isusz ja bym chyba niewiem co zobil/
uuuuuuuuuu
deprecha chyba bo co innego
najwieksze to jest zbicie jak jarasz i sie skonczy a najlepiej jak masz kmfort psychiczny ze jest tyle ziola ze starczy na pare dni np.50 gietow
Uwaga! Użytkownik EL CPUNKO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
EL CPUNKO pisze:
ze starczy na pare dni np.50 gietow
Widzę, że Ty to masz pierdolnięcie w płuco.
Excellence.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.