Zablokowany
  • 381 / 7 / 0
Stoned_MichaL pisze:
ps. ziołowe mieszanki z Buzzit niezła chujnia.
Wiem o tym doskonale :-/
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 79 / / 0
Partypills 20 $ za 2 + koszty przesyłki to ja już wole abstynencje , kryształki MDMA lub ehh poczekać aż coś się u nas zmieni....
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
stary kwasiarz pisze:
kryształki MDMA
też bym duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo za nie dał
stary kwasiarz pisze:

poczekać aż coś się u nas zmieni....
to możesz czekać do usranej śmierci niestety
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 79 / / 0
Na jesień myślę że coś będzie....
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 9 / 0
No będzie na pewno, tylko pytanie czy tak gówniane jak te teraz czy jeszcze gorsze.
Błędne koło.
  • 381 / 7 / 0
Maniak_17 pisze:
No będzie na pewno, tylko pytanie czy tak gówniane jak te teraz czy jeszcze gorsze.
Właśnie... :huh:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Wczoraj jadłam białe bacardi. Nie były najgorsze, ale do najlepszych też nie należały. Dosyć długo wchodziły, na poczatku troche zamulały, troche ciężko sie chodziło i było cięzko w głowie :-D poźniej dorzuciłam armani, ale nie białe tylko brązowe. I przyznam, że armani to najlepsze kołka jakie jadłam. Zresztą chyba już o tym wspominałam w poprzednich postach. Nie są to typowe zamulacze, ale też nie maja w sobie fety bo spałam po nich normalnie. Myśle, że wreszcie trafiłam na tabsy, które mają w sobie sporą ilość MDMA. Euforia,chęć do wszystkiego,dużo energii do tańczenia,wszystko było takie milutkie i mięciutkie :-) wspaniała noc...
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
tylko pozazdrościć takich piguł :( Dał bym 15 zł za 1
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007 przez stary kwasiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
ja dam 20zł wybierz mnie, WYBIERZ MNIE , mi sprzedaj ;]
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 5299 / 106 / 0
A ja chce pod choinke :) No dobra, pod drzeffko Kkonopii
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.