Zablokowany
  • 381 / 7 / 0
Stoned_MichaL pisze:
ps. ziołowe mieszanki z Buzzit niezła chujnia.
Wiem o tym doskonale :-/
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 79 / / 0
Partypills 20 $ za 2 + koszty przesyłki to ja już wole abstynencje , kryształki MDMA lub ehh poczekać aż coś się u nas zmieni....
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
stary kwasiarz pisze:
kryształki MDMA
też bym duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo za nie dał
stary kwasiarz pisze:

poczekać aż coś się u nas zmieni....
to możesz czekać do usranej śmierci niestety
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 79 / / 0
Na jesień myślę że coś będzie....
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 9 / 0
No będzie na pewno, tylko pytanie czy tak gówniane jak te teraz czy jeszcze gorsze.
Błędne koło.
  • 381 / 7 / 0
Maniak_17 pisze:
No będzie na pewno, tylko pytanie czy tak gówniane jak te teraz czy jeszcze gorsze.
Właśnie... :huh:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Julia »
Wczoraj jadłam białe bacardi. Nie były najgorsze, ale do najlepszych też nie należały. Dosyć długo wchodziły, na poczatku troche zamulały, troche ciężko sie chodziło i było cięzko w głowie :-D poźniej dorzuciłam armani, ale nie białe tylko brązowe. I przyznam, że armani to najlepsze kołka jakie jadłam. Zresztą chyba już o tym wspominałam w poprzednich postach. Nie są to typowe zamulacze, ale też nie maja w sobie fety bo spałam po nich normalnie. Myśle, że wreszcie trafiłam na tabsy, które mają w sobie sporą ilość MDMA. Euforia,chęć do wszystkiego,dużo energii do tańczenia,wszystko było takie milutkie i mięciutkie :-) wspaniała noc...
Uwaga! Użytkownik Julia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
tylko pozazdrościć takich piguł :( Dał bym 15 zł za 1
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007 przez stary kwasiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
ja dam 20zł wybierz mnie, WYBIERZ MNIE , mi sprzedaj ;]
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 5299 / 106 / 0
A ja chce pod choinke :) No dobra, pod drzeffko Kkonopii
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.