Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
i przepraszam wszystkich wszechwiedzących moim noobowskim zapytaniem. ;-)
7.09.2012 - zmiana nazwy tematu #czeslaw
Malolat059 pisze: Nie jestem obeznany w gałce, na forum nic nie znalazłem
Nie no, 3 godziny to trochę mało jak na gałkę. Mi się ładowała 4 i pół godziny, jak już zasypiałem (na szczęście mało wziąłem, to nazajutrz już nic się nie działo). Jeszcze może was ruszyć (podejrzewam, że w chwili gdy wysyłam tego posta, już coś się u was dzieje ciekawego - choć jest tez opcja, że nie dzieje się nic, ale niewielka)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
§h¶ôňgĽéĐ.
pilleater pisze: Ja sie przymierzam do gałki za tydzień albo dwa, 5-6 orzechów. 4 = 3 dni fazy zobaczymy co bedzie po wiecej...
:)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).