Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1053 / 75 / 0
Chyba tak. A CO?
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
Nic, ktoś mi o nich wspominał, że spoko. Więc na przyszłość dobrze wiedzieć, że podejrzane.
Kolega jak to jadł miał oczy jak 5zł i dobrze się bawił, ale skoro stestowane marquisem, to dobrze wiedzieć.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Zielone pieciokatne z logo qp czyli Phillip Plein jadł ktoś?
Purple haze all in my brain
lately things don't seem the same
Acting funny and i don't know why
excuse me while i kiss the sky
  • 400 / 4 / 0
chupa chupsy brzoskwiniowe?
kazik333@tutanota.com
  • 13 / 1 / 0
Nazwa:Granat
Kolor:Różowy
Kształt:Kształt ładnego granatu
Cena: 20
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione: 04.2016
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Po 30 minutach pierwsze efekty, lekki nieogar na bańce, miękkie nogi, tak mniej więcej 10-15 minut.Czułem, że pierdolnie a tu zonk. Speedowa faza, gadka, clear head. Na fetce, jebać. Albo możliwość takowa jest z tego względu, iż jadłem na dworze(?)
Ocena działania: 3/10
  • 125 / / 0
1. żólte lamborghini - bardzo dobre, MDMA - wiecej nie napisze bo nie pamietam, ale na pewno MDMA w srednio-wysokiej dawce
2. fioletowe domino - bdb, MDMA, jasno przed oczami i rozmazany obraz, dosyć duze pierdolnięcie, niestety szybko schodzi, lekko chemiczne :D tzn może ze tak poowiem, odbić się chemią i istnieje opcja wymiotu.

Czy ktoś miał styczność z żółtymi sercami z napisem love ? dosyć małe są rozmiarowo.
  • 24 / / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Niebieski
Gdzie kupione: WLKP
Kiedy kupione: kwiecień
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Klasyczne wejście po 50 minutach, aczkolwiek nic specjalnego. Spodziewałem się czegoś podonego do czerwonych truskawek, które krążyły w okolicy, ale okazały się jeszcze słabsze. Ogólnie przyjemne, ale trzeba aplikować 2 conajmniej żeby osiągnąć ten stan :D Ktoś może polecić jakieś dobre cukiereczki w WLKP ? Czego warto szukać?
  • 291 / 7 / 0
Jak byś spotkał breitlingi pomaranczowe to bierz w ciemno polowka robi jak cala truskawka nawet lepiej. Zero zrycia na wejsciu odrazu chumor banan na ryju eufori ze oczy sie zamykaja i to po polowce heheh. Wczoraj powrócilem do breitlingów po 2 tygodniach i błogostan czyste MDMA bez zadnych domieszek z parkietu nie da sie zejsc gadać ze wszystkimi przytulać sie. Po 2 godzinach dorzucona 2 polowka i do konca imprezy loty na najwyższym szczeblu. Swojej kobiecie dałem mała połówke nawet mozna powiedziec 1/3 i po malej godzinie caly czas mnie przytulala mowila mi jak mnie ona kocha calowała cały czas az sie nie umialem uwolnić hahahh i cały czas powtarzala pigułka miłosci hahaha Dużo ciastek konsumowalem od supermenów po truskawki instagramy LV mionionki itp ale breitlingi czzystoscia fazy wygrywają. Ktos sie postarał jak je robił dill mowil ze ok 250mg i ja w to wierze bo po polowce przez 2 godz nawet sie nie mysli zeby dorzucic ;)
  • 13 / 1 / 0
oskar49
Która część wielkopolski? bo szukam czegoś dobrego i nie mogę znaleźć, trochę nad Poznaniem? %-D
  • 22 / 1 / 0
Wracając do żółtych sztabek z napisem 199,9 mg z tyłu. Robiłem dziś test, zabarwiło na mocno fioletowy wpadający w czarny więc na pewno MDMA.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.