Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Co byś zrobił gdybyś znalazł cudzego spota z dojrzałymi krzakami?
Nic bym nie wziął
4
15%
Urwałbym sobie małego topka
11
41%
Zabrałbym dużą ilość
7
26%
Zawinąłbym wszystko
5
19%

Liczba głosów: 27

Zablokowany
  • 125 / 11 / 0
Karor czekaj w takim razie na wakacje, mam dla Ciebie parę miejsc do przeszukania :*
Nie ważne jak mocno uderzasz,
liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
  • 483 / 68 / 0
Hehe, kraść na spotach...
co zrobiliby użytkownicy?
Jestem pewny, że większość ojebałaby do reszty :(
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 3215 / 416 / 0
of kors
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 8 / 9
Ja grzecznie bym topika małego sobie uciął tylko...
  • 483 / 68 / 0
Najlepiej głównego
wszystkie główne
wszystko
i liście na makumbę xD
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 493 / 105 / 0
No, kurwa jeszcze jak sami sobie kraść będziemy .... Nie rozumiem, tak trudno nasionko do ziemi??? Obrzydliwe !!! Niech takim każdy buch przypomina o własnym skurwysyństwie !!! a myśli zmienią w (pędzącą) prawdziwą PARANOJĘ !!!! Niektórych NIE POZDRAWIAM !
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 3215 / 416 / 0
Praktycznie każdy podpierdala bakę
Niezwykle często Ci którzy najgłośniej krzyczą o komitywie growerów po znalezieniu czyjegoś spota wydłubują zeń wszystko z korzeniami włącznie - just sayin
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 68 / 0
I to jest prawda, samiutka.
Były ankiety na forach konopnych. Nie pamiętam wyników, ale daję, że 75-90% by zajebało.
A z tego forum? Wynik oczywisty.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
  • 5801 / 1193 / 43
Ja bym nie ruszył, jak wiedziałbym czyje.
Parę lat temu stolarze zajebali mi ogromnego krzaka. Z 200g gotowego było na nim jak nic, sukinsyn był ogromny, jakieś 2m wysokości.
Ja to robię tak :
wykopuję dołek, walę ziemię z tego miejsca zmieszaną - pół na pół, z ziemią ogrodniczą. Do tej mieszanki dodaję zmielone skorupki od jajec. Walę to wszystko do dołka. Czasem na sam spód daję kompost. W to miejsce sadzę kilkutygodniową sadzonkę. Przykrywam ją odciętym dnem z butelki, po wodzie mineralnej. W butelce robię rozgrzanym, małym gwoździem sporo dziurek. (Żeby ślimaki nie weszły) Chroni to także, przed silnymi opadami i wiatrem. Taki inkubator. I tym sposobem nie ma bata żeby,żeby nie urosło. Regularnie podlewam. Gdy roślina nie mieści się w butelce, ściągam ten kaftan bezpieczeństwa. Wbijam obok rośliny cienki patyczek, przywiązując ją do niego. Potem nawozy, itp. Oczywiście z umiarem.
Sposób sprawdzony od lat.
Ja akurat miejscówki mam dobre. Jakieś 300m od domu, tak więc regularnie mogę doglądać roślin.
W tym roku chyba nie sadzę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 493 / 105 / 0
@up : :) 2 metry to nie jest wysoki nawet. Z doświadczenia powiem, że lepiej mi rosły posadzone od razu na miejscu. Z nawozów tylko biohumus . Ważne odpowiednie ph. Warto zainwestować i korygować dolomitem (bo zwykle t tę stronę...). Bywały lata, że gałęzie musiałem bandażować-serio- bo pod siężarem kwiatów pękały....Jak szpital wyglądało !
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.