Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 350 / 0
G jest swietne na rozne przyziebienia i grype. Szybciej sie zdrowieje, albo choroby w ogole nie tykaja czlowieka.
  • 21 / / 0
Jedynie te 'psychiczne' choroby chwytają mocno ;)
  • 2278 / 276 / 3
FajnieJest pisze:
G jest swietne na rozne przyziebienia i grype. Szybciej sie zdrowieje, albo choroby w ogole nie tykaja czlowieka.
Potwierdzam. Odkąd znam G (2 lata) nie chorowałem ani razu, a zwykle przeziębienie chwytało mnie co najmniej dwa razy w roku.
Nie trzeba nawet jakoś specjalnie często pić. Ostatnio (3 miesiące? Może mniej...) raczej sporadycznie pijam i nie zachorowałem, a była to ta część roku, gdzie chorobę zawsze miałem gwarantowaną.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 906 / 36 / 0
Po gieblu jak bylo na dworze kolo 3 stopni, lazilem nocami po parku w podkoszulku i krotkich gatkach, rowniez zero chorob, to przez interferon.
297 dni czystości (05.01)
  • 161 / 2 / 0
Ja też myślę , że u niektórych masa bierze się z tego , że zajebali w sobie robaki?
Co o tym myślicie? Jednak to jest mocna chemia więc myślę , że potrafi zapierdolić beztlenowce , ja przez całą średnia szkolę ważyłem 65-70 przy 190 , wszystko mnie swędziało i w ogóle chujowo wyglądałem cały blady i jebały mnie ostre lęki zresztą gdzieś jest post na forum , nie dawno odkryłem GBL + do tego zacząłem ćwiczyć i brać mietka to w ciągu 2 miesięcy mam 85 ( nie ukrywam nie czysta masa mięśniowa ale u mnie to była niedowaga więc teraz wyglądam git , a walczyłem z robakami całe życie i to gówno wracało , a teraz moim zdaniem to sprawa g , który pomógł na dobre
  • 2278 / 276 / 3
Kiedyś miałem raka kolczystokomórkowego płuc, dawali mi pół roku życia, jedno płuco praktycznie nie istniało. Wypiłem giebla i nagle nie tylko płuco odżyło, minął rak, ale urosły dwa kolejne za uszami, dzięki czemu mogłem latać tak wysoko, że poznałem wszechwieczne bóstwa i rozmawiałem z nimi o tym, dlaczego Internet Explorer działa wolniej niż żółw morski z wysp Galapagos. Okazało się, że...
Spoiler:
  • 3362 / 350 / 0
Gjebel lekiem na raka. LSD leczy PTSD. marihuana daje ulge pacjentom na chemoterapii. What a time to be alive!
  • 37 / 10 / 0
Wszyscy tu piszą o fizycznych pozytywnych skutkach zażywania GHB. Są jakieś negatywne :x? Zabija szare komórki jak bk, stymulanty i alkohol?
  • 2278 / 276 / 3
GHB to najbardziej chyba nieszkodliwa używka na świecie. Gorzej, jak wpadniesz w ciąg i spróbujesz wyjść bez obstawy, to wtedy trochę możesz sobie bałaganu narobić w mózgu.
  • 135 / 8 / 0
01 marca 2017Aminorex pisze:
Wszyscy tu piszą o fizycznych pozytywnych skutkach zażywania GHB. Są jakieś negatywne :x? Zabija szare komórki jak bk, stymulanty i alkohol?
Bo to krwa jest temat o pozytywnych skutkach G. Proste?
Negatywne skutki masz w innym temacie
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.