Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
zielony1990 pisze:
po kilku zazyciach jednak dosyc sporych dawek tak 1/5 grama
Hm... sporych dawek? 0.2 to jest spora dawka?
Bo to chłopaku jest koks, a nie cukier puder spod klatki.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 2 / / 0
nie polecam
1 uzaleznia cholernie
2 drogie od chuja
3 zajebiscie uzaleznia
4 na zejsciu okropne bad tripy

wziolem za pierwszym razem 3,5 grama fajnie bylo przez 3 - 3,5 h ale jak jebnelo mnie zejscie to myslalem ze mi policja na 8 pietro wejdzie (karzda strona przez dzwi okno i wywierca dziure w scianie) w sumie jak wezmiesz jedna scieszke to odrazu chcesz 2 i kolejna... i uzaleznia
Uwaga! Użytkownik Subster123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Subster123
wziolem za pierwszym razem 3,5 grama
8-( 8-( 8-( 8-(
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 2 / 0
no to co, on nie powiedzial ze po pierwszej kresce nie mial bani i ze musial tyle. tylko poprostu moze akurat chce pokazac ze od pierwszego dnia coraz wiecel chcial brac jak mu sie faza konczyla bo to najwiecej uzaleniajace na swiecie swinstwo
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
ALLAH POWER!! pisze:
no to co, on nie powiedzial ze po pierwszej kresce nie mial bani i ze musial tyle. tylko poprostu moze akurat chce pokazac ze od pierwszego dnia coraz wiecel chcial brac jak mu sie faza konczyla bo to najwiecej uzaleniajace na swiecie swinstwo
hel bardziej uzależnia od koksu ale na koks bardzo szybko rosnie tolerancja i trzeba brac coraz więcej
Uwaga! Użytkownik bandzior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
W zależności od preferencji, ale dwie substancje to czołówka. Na koks mam zawsze ochotę.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 849 / 45 / 0
wziolem za pierwszym razem 3,5 grama fajnie bylo przez 3 - 3,5
buhehehe, jasne, 8 ball i 3 godziny jazdy
pomyliles chyba 3 z 0
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2007 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mdma'niac »
taak koksik jest cool. %-D Tylko cena zaporowa, chociaż z drugiej strony jak by była dużo niższa, to były by po mnie szybko. Cena. ok 200zl. z tym, że jest to cena bardzo ogólna i może w różnych rejonach wachać się mocno. Ja wyznaje taką zasadę, że lepiej dać więcej a mieć sprawdzony towar, bo przy takim hajsie mały wałek może dużo kosztować. Jaka faza? Trzeba tego spróbować, tak samo jak xtc, cięzko opisać. Wszystko co robisz jest słodkie, zapalasz głupiego papierosa i sprawia ci to nieprawdopodobną przyjemność, pijesz browca, to samo, jesteś na baletach i chcesz się bawić, więć porosru idziesz i to robisz, bez rzadnych oporów, tak poprostu, tatalnie jasny umysł.
Używeczka na imprezke raz na ruski rok.
Uwaga! Użytkownik mdma'niac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mccan »
Mam pytanie? Jak długo pozostają w organizmie ślady koksu? Tzn. np. przy badaniu krwi, moczu. Po jakim czasie nie da się ich wykryć?
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pszczola »
hahaha..koks jest własnie o tyle fajny, że nie wzrasta wcale tolerancja!!! Walisz tyle ile chcesz żeby trwała faza..i jak mocna była!! To nie jest feta dla zaściana tylko szlachetna mąka! mmm...chciałabym go miec teraz na stole :rolleyes:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.