Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 1130 / 48 / 0
Obserwuje u sobie u siebie lekkie problemy ze snem po odstawieniu kompo 2v2 a jestem opiowrakiem wiec cos moze byc na rzeczy z combr.

Nie posoadam pradziwego vapo, wiec moge sprobowac normalnego wavo z kompo.
  • 527 / 6 / 0
Combr. może tak działać, sporo tego ostatnio piję (generalnie dobry produkt i sprawdza się), ale nie może przeginać z częstotliwością.
  • 1151 / 230 / 7
Kompozycja 3 mnie całkiem nieźle usypiała, możesz poprosić o sampla. Albo spróbuj sniffa z tryptofanu ;)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1130 / 48 / 0
Zamowilem ta wzmacniana 2v2, zdam relacje jak przyjdzie.
  • 1151 / 230 / 7
Spróbowałem kurkumy "Swanson Turmeric" palonej z lufy, rzeczywiście czuć synergię z kanną, ale bez fajerwerków. Niestety działa bardzo krótko przy tej ROA, jak większość ziółek. Przypuszczam że przy ekstrakcie zawierającym więcej kurkuminy efekty byłyby bardziej wyraziste, bo to co mam to mielone kłącze.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3959 / 148 / 0
ja uzywam normalnej kurkumy i dziala to jak instant-ssri, szybko wchodzi, szybciej schodzi faktycznie, taka kurkuma w wersji crack. %-D

aczkolwiek jak wieczorem zjaram troche kurki to nastepnego dnia budze sie z lepszym humorem i energia do dzialania. najlepiej czuc ten efekt jak sie wczesniej zrobi 24-48h przerwy od kurkumy, po czym spozyje 5-10g oralnie i troche spali/zvapuje.
IAmAhab pisze:
Zamowilem ta wzmacniana 2v2, zdam relacje jak przyjdzie.
wzmacniana, ocb? bo zamowilem dzisiaj 2.2 ale rozumiem, ze trzeba bylo poprosic o jakas inna wersje tak?
niedojebanie genetyczne
  • 1130 / 48 / 0
Od dawna szaman oferuje 2 wersje tego jedynego kompo. Jest ta standardowa sklepowa, ale jak zagadasz to przygotuje Ci specjalna ciut mocniejsza wersje. Problem w tym, ze trzeba zamawiac od 25g, zeby oplacalo mu sie nastawiac kociol :)

Bralem te wzmacniane na wakacjach i chyba rzeczywiscie mocniejsze byly. Nie pamietam juz dlatego warto sobie przypomniec swiezo po przerobieniu 12g sklepowej. Zniechecilem sie jak z braku substratow dostalem 60g tej dziwnej zielonej, ktora krazyla w okolicach sierpnia/wrzesnia. Ale po tamtej akcji i skargach dal sobie spokoj robi tylko te prawilne. Cenowo wychodzo podobnie, ale skoro jest mocniejsza... to profit!
  • 89 / 1 / 0
Zamówione dziś rano, jak się kurier postara to jutro zdam relację :) Krótko - najbardziej ekonomiczna forma aplikacji ? Na podstawie przerobionych kilkunastu/kilkudziesięciu g śmiem twierdzić, że nie wiadro :-D

BTW, macie jakieś sposoby na uformowanie z suszu zwartej kulki/czegoś w rodzaju topa bez dodawania tam cukru i innych gówien ?
  • 46 / 2 / 0
@wilknamikrofonie w jakim celu chcesz to formować? ( ;] ) Palenie cukru to nienajzdrowsza opcja...
Spalanie suszu z cukrem powoduje wydzielanie się rakotwórczych substancji, a na dodatek drobiny karmelu osadzają się w tkance płucnej.
- wiki.haszysz.com

Ostatnio zacząłem testować kompozycje 2v2 oralnie i spodobała mi się ta opcja. Dłuższe działanie, bez tego mocnego wjazdu i jakby trochę inne spektrum działania, przyjemniejsze. Metoda użyta z forum, dobre nabicie na 15 minut pod język, chwilę jeszcze przerzuć i połykamy (ewentualnie na koniec mały buszek z dupki, aby przyśpieszyć i uwyraźnić działanie).

Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad tym, aby sporządzić szamański eliksir. :cool: Dokładnie chodzi mi o ziołową nalewkę z użyciem (zielonej wróżki) absyntu. Dodać do tego kompozycje, ewentualnie inne roślinki. Uwielbiam smak absyntu, pięćdziesiątka takiego 70% (taki miałby być też bazą trunku) i ciepełko rozpływa się w brzuchu. :-D Ma ktoś doświadczenie w produkcji nalewek i użyciu konkretnych roślinek, które wchodziłyby w skład?

(- kiedyś piłem tylko winko z niebieskim lotosem - niestety u nas nie wchodzi już to w grę, bo został okrzyknięty groźnym dragiem, @#$%!)
  • 3959 / 148 / 0
jutro lub w poniedzialek powinna mi dojsc 2.2 to stestuje chyba od razu sposob 'oralny', brzmi ciekawie.

lepiej to zjesc na pusty zoladek czy po jedzeniu jakims lekkim typu jogurt? jak na pusty to nie trzeba by dodac jakiegos tluszczu?
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.