Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nboha testowałem dwa razy. Ma dużo większy potencjał intelektualny. Jest mniej rozrywkowy a bardziej refleksyjny, ale jeszcze będę z nim próbował.
Czy ktoś pozna? Po oczach i twarzy mnie nikt nie poznał :)
Ps.To co pisał powyżej Pure GBL o przyjmowaniu to święta prawda.
PURE GBL pisze:I jak było? Ja myślę dzisiaj zarzucić bo trochę tego mam. Tydzień temu było 2mg Dnbome ale ogólnie sajko nie tykane ok pół roku wiec myślę że tydzień wystarczył jak narazie żeby cieszyć się dzisiaj trip em na Cnboh. Ma ktoś inne zdanie?
Jest jeszcze ho mipt ale ten po tyg to raczej kiepski pomysł i tutaj raczej na pewno zmarnuje proszek...
Scalenie
Karton 1,4mg 2h od zarzucenia i jest fajnie ale dupy nie urywa, wizualnie bardzo kiepsko
@Witkacy
Dah pisze:Wapo i nos ktoś już testował? 25C-NBOMe przy pierwszej próbie palenia, w złym S&S wjechał mi w samą dopaminę, norma czy wypłukanie mózgu ? Ciekawi mnie jak będzie w tym przypadku :)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dah pisze:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.