Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Sierpień pisze:MDMA + alkohol = dziury w pamięci. Może to nie było to?
Jaki odstęp czasowy pomiędzy kolejnymi dawkami? Bo jak zjadłeś tę drugą na następny dzień to wina tolerancji.
bungo pisze:Dostaliście to kiedyś w proszku ? Bo coś nie bardzo mi się widzi w takiej formie, ale akurat specem nie jestem.
kolor szarawy nie bialy
wszystko dziala dobrze
Sierpień pisze:Nie trzeba na pusty żołądek, a nawet lepiej na pełny, bo potem i tak nie będziesz nic jadł, a to niezdrowo tak z pustym brzuchem tyle czasu. Po czystym mdma raczej nie powinieneś mieć problemów z zasypianiem.
vi4rus pisze:jeden koles sprzedaje zmielony krysztal w proszek w darkmarkiecie zeby jakos to kurwa wyslacbungo pisze:Dostaliście to kiedyś w proszku ? Bo coś nie bardzo mi się widzi w takiej formie, ale akurat specem nie jestem.
kolor szarawy nie bialy
wszystko dziala dobrze
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.